Demi

Uusi traileri sen todistaa: Kaunotar ja hirviö -leffa tulee olemaan hehkutuksen arvoinen

Uusi traileri sen todistaa: Kaunotar ja hirviö -leffa tulee olemaan hehkutuksen arvoinen
Kaunotar ja hirviö -elokuvan näytellyn version ensi-ilta häämöttää. Sitä ennen tuijotamme traileria uudelleen ja uudelleen...
Julkaistu: 1.2.2017

Uudessa versiossa Hirviötä näyttelee Dan Stevens ja Belleä Emma Watson.

Ooh, emme malta odottaa! Disneyn 17. maaliskuuta ensi-iltansa saavan Kaunotar ja hirviö -leffan suomenkielinen traileri julkaistiin, ja tältä se näyttää:

Trailerin perusteella leffa lupaa...

...Ihania korvamatoja

Uudessa leffasssa tullaan kuulemaan raikkaasti uudistettuja huippubiisejä. Leffan nimikkobiisin, Beauty and the Beast -kappaleen esittävät nimittäin Ariana Grande ja John Legend! Vuoden 1991 animaatioversiossa tunnarin esittivät Céline Dion ja Peabo Bryson. Odotamme myös Hirviön eli Dan Stevensin rakkausballadia Forever More.

...Belle-fanitusta

Emma Watsonia ei ole turhaan hehkutettu täydelliseksi Bellen rooliin. Tasa-arvoa ajavan Emman tiedetään uudistaneen Bellen hahmoa. Esimerkiksi keltaisessa tanssiaisasussa ei nähdä korsettia, koska Emma toivoi, että aktiivisen Bellen yllä nähtäisiin käytännöllisiä vaatteita.

...Kutkuttavaa odotusta 

Trailerissa eivät tietenkään vilahda Hirviön ihmiskasvot, joten emme malta odottaa leffan lopputunnelmia! Ensi-iltaa odotellessa voit kelailla Dan Stevensin roolisuoritusta Downton Abbey -sarjan Matthew Crawleynä.

Lue myös:

Kommentoi »