Demi

Uusi suosikki Sita Salminen: "Unelmoin Tanssii tähtien kanssa -kisasta"

Uusi suosikki Sita Salminen: "Unelmoin Tanssii tähtien kanssa -kisasta"
Vuoden tulokkaaksi palkittu Sita kuvaa hauskoja treenivideoita. Hän asuu Oulussa ja kuuluttaa itsensä rakastamisen perään.
Julkaistu: 15.5.2017

”Treenaamisen pitäisi olla kivaa ja tapa pitää itsestään huolta, eikä pakkopullaa", Sita ajattelee. Hänet palkittiin Inspiration Blog Awardseissa Vuoden tulokkaaksi.

 

Minua inspiroi

"Kirjoitin pitkään blogia mutta vaihdoin sen vloggaamiseen, sillä minusta oli hankalaa näyttää oikeaa itseäni pelkällä tekstillä. Se harmitti, koska aitous on minulle tärkeää. Rakastuin tubettamiseen melkein heti aloitettuani sen. Tuntui, että pystyin olemaan oma itseni videoitten kautta. Haluan näyttää videoillani tavallista elämää täältä Oulusta, sillä se on vähän erilaista kuin vloggaajaelämä Helsingissä, jota monet kuvaavat."

Sitan 2017 goals

1. Haluan satsata YouTubeen ja tehdä kanavastani oman näköiseni.

2. Olisi ihanaa matkustaa sukulaisteni luo Thaimaahan ja jakaa kokemukseni sieltä videoilla. Myös jokin Euroopan reissu olisi kiva!

(Psst, katso Sitan hauskat matkavlogit Thaimaasta!)

3. Haluaisin uskaltaa tehdä kanavalleni videon, jolla kertoisin ensimmäisen kerran kunnolla mielenterveysongelmista, joita olen kokenut nuorempana. Voin nykyään hyvin. Koska videoillani näkyy vain nykyhetkeni, ihmiset saattavat ajatella, että minulla on ollut aina kaikki hyvin. On harmi, että mielenterveysongelmat ovat tabu. Itse en häpeä niitä, mutta niistä ei tule puhuttua paljoa. Olisi tärkeää välittää viestiä, että kaikesta voi selvitä.

4. Haluan järjestää ensimmäisen meet & greetini. Olisi kivaa päästä tapaamaan ihmisiä, jotka katsovat ­videoitani.

Tästä haaveilen

"Haaveilen sellaisesta arjesta, jossa olisi paljon aikaa. Minulle on tärkeää viettää aikaa poikaystäväni ja ystävieni kanssa, ja videoidenkin tekoon tarvitsen oman luovan aikansa. Toisaalta onnellisen arjen vastapainona olisi mahtavaa päästä kokemaan kaikenlaisia erikoisia juttuja."

Villein unelmani

"Päästä tanssimaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Harrastin nuorempana street-tanssia. Ohjelma olisi mahtava tapa tehdä comeback tanssin pariin!"

Lue myös: 

Tube-lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat YouTube-tähdet, upeat fanikuvat ja julisteet, parhaat vinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi lehtihyllystä! 

Kommentoi »