Demi

Uusi sarja Inside by Demi – katso ja koukutu

Demin uudessa draamasarjassa Inside seurataan kolmen ystävyksen WhatsApp-keskusteluja. Luvassa on ihastuksia, salaisuuksia ja yllättäviä käänteitä!

Inside-sarja kertoo kolmen ysiluokkalaisen ystävyksen Amandan, Zahran ja Oton elämästä ja ihmissuhdekiemuroista. Mukana viestittelevät myös paatumaton pokailija Dani ja Amandan emojeista innostunut äiti.

Uudessa draamasarjassa kaikki tapahtuu puhelimen näytöllä. Tarina etenee WhatsApp-keskustelujen, ruutukaappausten ja kuvien kautta. Sarjan tekoon osallistui yli 70 Demin seuraajaa.

Insiden uudet jaksot ilmestyvät joka tiistai ja perjantai Demin Instagramissa (@demilehti) ja aina seuraavana päivänä Demin YouTube-kanavalla. Psst! Demin Instassa voit myös fiilistellä sarjaa ja keskustella juonenkäänteistä muiden fanien kanssa.

Kaikki Inside-sarjan jaksot lisätään julkaisun jälkeen myös tähän artikkeliin.

Draama voi alkaa – oletko valmis?

Jakso 1

Huhut lähestyvistä bileistä kiertävät koulussa. Mitä käy, kun Amandalle selviää, että kaikki puhuvat hänen juhlistaan – joista hän ei tiedä mitään?

Jakso 2

Amandan, Zahran ja Oton bilejärjestelyt ovat vaakalaudalla, kun Amandan äiti suuttuu. Mikä saa äidin raivon partaalle?

Jakso 3

Otto on tehnyt katoamistempun. Miksi hän jätti saapumatta ystävysten tapaamiseen? Entä mikä saa Zahran kiehumaan kiukusta? Jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Jakso 4

Nyt on tilanne päällä! Mikä uhkaa estää juhlat ja mikä saa Zahran piileskelemään roskakatoksessa?

Jakso 5

Oton salaisuus paljastuu. Mitä hän on piilotellut ystäviltään jo pitkään? Entä miten Daniel yllättää Zahran? Jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Jakso 6

Totuus vai tehtävä? Kulissit alkavat kaatua, ja katastrofin ainekset ovat kasassa. Mikä menee pieleen bileissä?

Jakso 7

Otto paljastaa Amandalle, kehen on ihastunut. Entä miksi Amanda valehtelee ystävilleen?

Jakso 8

Uskaltaako Amanda paljastaa salaisuutensa ystävilleen? Entä mitä tapahtuu Zahran ja Oton välillä kauden päätösjaksossa?

Julkaistu: 11.2.2019
3 kommenttia