Demi

Uusi sarja Inside by Demi – katso ja koukutu

Uusi sarja Inside by Demi – katso ja koukutu
Demin uudessa draamasarjassa Inside seurataan kolmen ystävyksen WhatsApp-keskusteluja. Luvassa on ihastuksia, salaisuuksia ja yllättäviä käänteitä!
Julkaistu: 11.2.2019

Inside-sarja kertoo kolmen ysiluokkalaisen ystävyksen Amandan, Zahran ja Oton elämästä ja ihmissuhdekiemuroista. Mukana viestittelevät myös paatumaton pokailija Dani ja Amandan emojeista innostunut äiti.

Uudessa draamasarjassa kaikki tapahtuu puhelimen näytöllä. Tarina etenee WhatsApp-keskustelujen, ruutukaappausten ja kuvien kautta. Sarjan tekoon on osallistunut satoja Demin seuraajia.

Insiden uudet jaksot ilmestyvät Demin Instagramissa (@demi.fi) ja Demin YouTube-kanavalla. Psst! Demin Instassa voit myös fiilistellä sarjaa ja keskustella juonenkäänteistä muiden fanien kanssa.

Tästä artikkelista löydät Insiden ensimmäisen tuotantokauden jaksot. Kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot pystyt katsomaan kätevästi Demin YouTube-kanavan Inside-soittolistalta.

Draama voi alkaa – oletko valmis?

Jakso 1

Huhut lähestyvistä bileistä kiertävät koulussa. Mitä käy, kun Amandalle selviää, että kaikki puhuvat hänen juhlistaan – joista hän ei tiedä mitään?

Jakso 2

Amandan, Zahran ja Oton bilejärjestelyt ovat vaakalaudalla, kun Amandan äiti suuttuu. Mikä saa äidin raivon partaalle?

Jakso 3

Otto on tehnyt katoamistempun. Miksi hän jätti saapumatta ystävysten tapaamiseen? Entä mikä saa Zahran kiehumaan kiukusta? Jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Jakso 4

Nyt on tilanne päällä! Mikä uhkaa estää juhlat ja mikä saa Zahran piileskelemään roskakatoksessa?

Jakso 5

Oton salaisuus paljastuu. Mitä hän on piilotellut ystäviltään jo pitkään? Entä miten Daniel yllättää Zahran? Jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Jakso 6

Totuus vai tehtävä? Kulissit alkavat kaatua, ja katastrofin ainekset ovat kasassa. Mikä menee pieleen bileissä?

Jakso 7

Otto paljastaa Amandalle, kehen on ihastunut. Entä miksi Amanda valehtelee ystävilleen?

Jakso 8

Uskaltaako Amanda paljastaa salaisuutensa ystävilleen? Entä mitä tapahtuu Zahran ja Oton välillä kauden päätösjaksossa?

3 kommenttia