Demi

Uusi fantasiasarja tuo jännitystä kesäöihin

Uusi fantasiasarja tuo jännitystä kesäöihin
Top 3: Listasimme syyt, joiden vuoksi The Tomorrow People on kesän kiinnostavin uutuussarja.
Julkaistu: 10.6.2014

1. Tekijät ovat fantasiaguruja

Pidätkö Arrowsta ja Vampyyripäiväkirjoista? Niistä tutut tuottaja-käsikirjoittajat eli Julie Plec ja Greg Berlanti ovat luoneet myös The Tomorrow Peoplen.

Fantasiasarjassa evoluution seurauksena joukko nuoria on saanut erikoisvoimia, kuten kyvyn siirtää esineitä telekinesian avulla ja kommunikoida telepaattisesti. Nuoria jahtaa takaa Ultra, organisaatio, joka haluaa käyttää nuoria hävittämään muita samoja kykyjä omaavia. Sarja perustuu alun pitäen 1970-luvulla esitettyyn brittiläiseen lastensarjaan.

- Parasta sarjassa on kysymys siitä, millaista elämä olisi, jos todella omaisi supervoimia. Kaikki pysyisi samana: heräät, juot kupin kahvia, ja vaikka sinulla on voimia, jatkat päivääsi kuten ennenkin. On kiinnostavaa nähdä, millaisia haasteita silloin voi kohdata, kertoo sarjassa rohkeaa Caraa näyttelevä Peyton List.

2. Näyttelijät ovat yllättävän tuttuja

Sarjan keskiössä on juuri nuorten joukkoon liittynyt Stephen Jameson, jota esittää kanadalaissyntyinen Robbie Amell, 26. Hän on näytellyt sivurooleja esimerkiksi Valehtelevissa viettelijöissä ja Kostossa.

Peyton, 27, on puolestaan nähty aiemmin muun muassa Mad Menissa ja FlashForward-sarjassa. Kolmas päähenkilö John eli Luke Mitchell, 29, on monille tuttu H20-sarjan Willinä.

Robbien serkku on muuten Stephen Amell, joka näyttelee pääroolia Arrowssa.

- Asumme korttelin päässä toisistamme. Kun muutin Vancouveriin, kysyin Stephenilta: "Missä asut? Aion hankkia kämpän ihan läheltä", Robbie kertoo.

Robbie ja Stephen CW-tuotantoyhtiön bileissä.

3. Taistelukohtaukset ovat huikeita

The Tomorrow People käyttää samoja taistelukoreografeja kuin Arrow, jonka taistelukohtauksia on kehuttu television parhaiksi.

- Jokaisessa jaksossa on vähintään yksi iso taistelukohtaus. Taistelutyylit vaihtelevat kepeistä jiu-jitsuun, Peyton kertoo.

The Tomorrow People Subilla 10. kesäkuuta alkaen tiistaisin klo 23 ja 00.

Lähteet: Buzzfeed, Sub

Kommentoi »