Demi

Uskallanko kokeilla irtoripsiä? Kyllä! Lue helpot ohjeet

Uskallanko kokeilla irtoripsiä? Kyllä! Lue helpot ohjeet
Irtoripset täydentävät juhlatyylin. Demin helppo ja nopea irtoripsiopas auttaa kiinnittämään ripset paikalleen vaivattomasti.
Julkaistu: 13.12.2016

1. Valitse sopivat irtoripset.

Kokonainen ripsinauha on näyttävä mutta myös haastava kiinnittää. Jos kokeilet irtoripsiä ensimmäistä kertaa, testaa trio-ripsitupsuja, joilla saat luonnollisen lopputuloksen. Riittää, että kiinnität muutaman tupsun silmän ulkonurkkaan. Jos haluat juhlavan lookin, kiinnitä tupsuja koko silmien leveydeltä 5–6 kappaletta. Käytä ulkonurkissa pidempiä ja keskellä ja sisäkulmissa lyhyempiä ripsitupsuja.

2. Tarkista ripsinauhan pituus.

Jos ripsinauha on silmiisi liian pitkä, leikkaa sitä varovasti ulkoreunasta lyhyemmäksi. Jos ripsinauha tuntuu jäykältä, kierrä se esimerkiksi silmämeikkisiveltimen varren ympärille. Näin nauha pehmenee, kaartuu ja muotoutuu helpommin silmillesi sopivaksi.

3. Levitä liima irtoripsiin.

Ota pinseteillä kiinni ripsinauhan keskeltä, ripsien tyvestä. Levitä liimaa koko ripsinauhan pituudelta ja erityisen huolellisesti sisä- ja ulkoreunaan. Liima levittyy helposti, kun otat sitä tipan esimerkiksi meikkisiveltimen varren päähän ja levität liiman ripsinauhaan siveltimen varrella. Näin liimaa ei tule vahingossa liikaa.
Anna liiman kuivua noin 30 sekuntia, ennen kuin kiinnität irtoripset. Silloin liimasta tulee tahmeaa ja irtoripset kiinnittyvät ihoon helposti. Jos liima jää epäsiististi näkyviin kuivuttuaan, lisää kuivuneen liiman päälle mustaa eyelineria.

4. Painele irtoripset hellästi kiinni.

Kiinnitä ripsinauha ensin keskeltä omien ripsiesi tyveen ja painele sen jälkeen ripsinauhan sisä- ja ulkoreunat kiinni pinseteillä. Voit painella ripset kiinni myös sormin, mutta tarkimman tuloksen saat pinsettien avulla. Anna liiman kuivua kunnolla ja levitä lopuksi ripsiin ripsiväriä, jotta omat ripsesi sulautuvat irtoripsiin.

Lue myös

Kommentoi »