Demi

Unohda #relationshipgoals – rakkautta ei voi vertailla

Unohda #relationshipgoals – rakkautta ei voi vertailla
Julkkisparien kuville satelee sydämiä, koska ajatus täydellisestä parisuhteesta on ihana. Suhteen laatua ei voi silti mitata sillä, miltä se näyttää Instagramissa.
Julkaistu: 2.11.2016

Kun Gigi Hadid lataa Instagramiin kuvan, jossa hän hengailee yhdessä poikaystävänsä Zayn Malikin kanssa, saattaa melkein kuulla, kuinka ympäri maailmaa huokaistaan: ”Niin relationship goals!"

 

1. Kuvat eivät kerro kaikkea

Gigi ja Zayn eivät ole ainoa pariskunta, joiden yhteiskuviin tägäys #relationshipgoals sopii kuin nakutettu. Relationship goals -ilmiö eli julkkisten ja muiden kiinnostavien ihmisten seurustelusuhteiden suitsuttaminen sosiaalisessa mediassa on syntynyt ymmärrettävästä syystä. Kukapa ei haaveilisi täydellisestä parisuhteesta? On vaikea olla ihastelematta, kun kaunis pari rentoutuu palmujen alla aurinkorannalla tai syö pizzaa silkkilakanoiden välissä.

(gif)

#Relationshipgoalseille on ihana huokailla, mutta toisten parisuhteiden kadehtimiseen on turha käyttää energiaa. Ahkerinkaan somettaja ei päivitä jokaista käännettä parisuhteestaan, eikä ihme: myös ihanilta näyttävissä suhteissa tapahtuu asioita, joista ei tee mieli tehdä numeroa.

Sen on saanut huomata jopa supernainen Beyoncé. Hän on ladannut Insta- gramiin vuosien varrella lukemattomia suloisia yhteiskuvia Jay-Z:n kanssa samaan aikaan kun juorusivustoilla on huhuttu Jay-Z:n pettäneen häntä. Uudella Lemonade-albumillaan Beyoncé heittää vihkisormuksensa ilmaan, ja sanoitusten on tulkittu kertovan, että surulliset huhut olivat totta.

(gif)

2. Älä tuhlaa yhteistä aikaa

Silloin kun on ihastunut, toisen kanssa haluaa olla ihan koko ajan. Ihania hetkiä ei tee mieli käyttää poseeraamiseen, parhaan filtterin löytämiseen ja hauskimpien hashtagien keksimiseen. 

Jos oma tai kullan katse on jatkuvasti liimautunut puhelimen näyttöön, kannattaa miettiä kahdesti, haluaako tosiaan olla tämän henkilön seurassa. Tähtipariskunnille sometus on taas bisnestä. Niinpä heitä ei haittaa, että puhelin kaivetaan aina esiin, oltiinpa sitten omassa keittiössä tai lomailemassa Santorinilla. 

(gif)

3. Tärkeät hetket ovat ­yksityisiä

Jos Instagramissa tulee jatkuvasti vastaan kuvia, joissa vuosipäivää juhlistetaan koiranpennun ja timanttisormuksen hankinnalla, todellisuus seurustelemisesta voi hämärtyä. Suurin osa jokaisesta parisuhteesta on arkea. Siksi on tärkeää miettiä, mitä kaipaa kullaltaan ihan tavallisina päivinä.

Vaikka Kendall Jennerin hassuttelu koripalloilija Jordan Clarksonin kanssa Coachellassa tai istuskelu Harry Stylesin kanssa jahdin kannella näyttää houkuttelevalta, ei Kendall varmaankaan halua käynnistää seurusteluhuhuja joka kerta viettäessään aikaa jonkun miehen seurassa. Ehkä Kendallkin toivoisi, että kun hän potee vuosisadan flunssaa viltin alla, maailman tärkein ihminen kiikuttaisi hänelle teekupin eikä nappaisi punanenäisenä niistävästä Kendallista kuvaa Insta-tililleen.

(gif)

4. Luota tunteisiin, älä tykkäyksiin

Taylor Swift pussailemassa kultansa kanssa Rooman-matkalla – ei ole ihme, jos sellaisen kuvan nähtyään alkaa haaveilla romanttisesta luksuslomasta.

Erilaiset tavoitteet ovat hyödyllisiä, koska ne voivat antaa suuntaa elämälle. Sitä, minkälaiseen ihmiseen ihastuu, ei kannata suunnitella liikaa etukäteen. Kun löydät juuri itsellesi sopivan tyypin, suhde ei tarvitse toimiakseen viiden tähden hotellihuoneita tropiikissa. Lopulta kyse on siitä, onko teillä hyvä olla yhdessä. Edes sata miljoonaa tykkäystä keräävä yhteiskuva ei pysty kertomaan, miltä hehkutetuista julkkispareista todella tuntuu. Sen tietävät vain he itse, ja se riittää.

(gif

Lue myös

Kommentoi »