Demi

Unelmien suhteet läheisiin

Unelmien suhteet läheisiin
Ihmissuhteistasi tulee täydellisiä, kun oivallat, että täydellisyyttä ei olekaan.
Julkaistu: 19.3.2013

Perhe

Perheet ovat erilaisia. Elokuva- tai tv-sarjaperheiden täydellisyyttä ei kannata haikailla, sillä niistä on tylsä arki ja turhat riidat saksittu pois. Käyttäydy kuten unelmiesi sinä ja ehdota vaikka yhteistä leffailtaa. Jos olet hyväntuulinen, muidenkin on helpompi olla iloisia. Mutta jos muut äksyilevät, et välttämättä voi sille mitään. Perheenjäseniään ei voi valita - mutta heistä ärsyttävimmissäkin on paljon hyvää. Listaa vaikka heidän hyvät puolensa, niin huomaat.

Kaverit

Unelmien kaveriporukassa kaikki sopivat joukkoon ja hauskuutta riittää. Tosiasiassa pari kaveriasi tuntuu haluavan olla vain kahdestaan, ja kun olette koolla isolla porukalla, juttu takkuaa. Ehkä omissakin keskustelutaidoissasi on vielä hiomista? Muut saattavat jopa pitää säkenöivää keskusteluasi riidan haastamisena. Eri ihmisillä on erilaiset temperamentit, ja porukassa olemista erilaisten tyyppien kanssa pitää opetella, jotta kaikki saavat äänensä kuuluviin. Mahtavaa on se, että koska kukaan ei ole täydellinen, sinunkaan ei tarvitse olla. Tärkeää on, että sinä ja ystäväsi olette kiinnostuneita toistenne kuulumisista ja että teillä on mukavaa yhdessä.

Kulta

Sinun ja kultasi suhde on teidän näköisenne. Suhteen ei tarvitse mennä jonkin oletetun kaavan mukaan. Ei ole olemassa tiettyjä asioita, joita pitäisi tehdä eikä tiettyä aikaa, joka pitäisi viettää yhdessä. Yksille sopii yhdessä nyhrääminen, toisille omat harrastukset ja tapaaminen silloin tällöin. Tärkeää on, että teillä molemmilla on suhteessa hyvä olla. Jos teillä on eri käsitys yhdessä vietetyn ajan tai läheisyyden määrästä, jutelkaa.

Elokuvassa Little MIss Sunshine (2006) vanhempien ja lasten väleissä on toivomisen varaa.

Kommentoi »