Demi

Twenty One Pilots: "Olemme parhaat ystävät"

Twenty One Pilots: "Olemme parhaat ystävät"
Twenty One Pilotsin Josh Dun, 28, ja Tyler Joseph, 27, haluavat tarjota yleisölle dramaattisia keikkoja. Hauskin keikkamuisto liittyy kuitenkin pipariasuiseen mieheen.
Julkaistu: 25.10.2016

Josh ja Tyler tutustuivat…

vuonna 2010, kun Josh meni Tylerin bändin, Twenty One Pilotsin varhaisen kokoonpanon keikalle poikien kotikaupungissa Columbuksessa, Ohiossa. He ystävystyivät, ja seuraavana vuonna kun bändin kaksi alkuperäisjäsentä lopetti, Josh astui heidän tilalleen.

Twenty One Pilots kuulostaa…

räpiltä, popilta, indierockilta, folkilta ja dancelta. ”Emme yritä kuulostaa sekavilta muttemme halua rajoittaa itseämme. Jokaisessa biisissä tärkeintä on, pidämmekö siitä itse”, Tyler selittää.

Lavalla…

bändi käyttää dramaattisia meikkejä ja maskeja, koska haluaa tarjota yleisölle teatraalisen kokemuksen ja syyn tulla keikalle toistekin.

Tylerin paras ystävä…

on Josh ja Joshin paras ystävä Tyler. Pojat uskovat, että yhteistyö toimii hyvin juuri siksi, että he olivat ystäviä ensin ja bändikavereita vasta sitten.

Huhujen mukaan...

Tyler ja Josh ovat rakastavaisia, ja he vitsailevat itsekin aiheesta. Oikeasti Tyler on naimisissa ja Josh sanoo deittailevansa vain rumpujaan.

Hauskin keikkamuisto…

on festarilavalta, kun pipariasuun pukeutunut yleisösurffaava mies vei kaikkien huomion, eikä kukaan kiinnittänyt huomiota keikkaan.

Uskonto…

on molemmille tärkeää. ”Uskoni on läsnä kaikessa, mitä teen, joten se on mukana myös musiikissa”, Tyler kertoo.

16-vuotiaana…

Tyler halusi koripalloilijaksi eikä ollut vähääkään kiinnostunut musiikista. Josh on puolestaan aina halunnut olla rumpali.

Ihmiset eivät tiedä, että…

kun Twenty One Pilots on kiertueella, Josh vuokraa taloaan turisteille Airbnb:ssä.

Tylerin ärsyttävin tapa…

Joshin mielestä on äänekäs maiskuttelu syödessä. Tyleria taas ärsyttää se, että Josh ei kuivaa itseään kunnolla astuessaan suihkusta ulos.

Twenty One Pilots esiintyy Helsingin jäähallissa 25. lokakuuta 2016.

Lue myös

Kommentoi »