Demi

Tuure Boelius: "Tuon Suomitubeen jotain uutta"

Tuure Boelius: "Tuon Suomitubeen jotain uutta"
Ihana Tuure Boelius nappasi Vuoden homo -palkinnon ja levytyssopimuksen. Seuraavaksi nouseva tähti aikoo heittäytyä ammattitubettajaksi.
Julkaistu: 15.5.2017
”Kaikki seuraajani ovat tervetulleita kanavalleni juuri sellaisena kuin ovat.  Suvaitsevaisuus on yksi kanavani isoista viesteistä", Tuure kertoo.

 

Minua inspiroi

”Pääsen hyödyntämään videoiden teossa omaa, välillä liiankin nopeasti laukkaavaa mielikuvitustani.  Jotain uutta, on lausahdus, joka kuvaa hyvin kanavaani. Haen inspiraatiota jenkkitubettajista ja pyrin tasaisin väliajoin tuomaan suomalaiseen tubekulttuuriin jotain uudenlaista. Esimerkiksi tein hiljattain pie face challengen, joka on ollut Yhdysvalloissa iso juttu. Videoni ansiosta haaste lähti leviämään Suomessakin.”

2017 goals

1. Alan ensi syksynä tehdä videoita ammattitubettajana kokopäivätyökseni. Odotan sitä paljon.
2. Veikkaan, että julkaisen musiikkia jo tänä vuonna. Rakastan perinteistä suomalaista poppia, ja haluan, että se näkyy kappaleillani. Esimerkiksi Irina on hyvä esimerkki popista, josta tykkään. Sekoitan joukkoon tapani mukaan jotain uutta.
3. Haluaisin saavuttaa 100 000 tilaajaa. (Onnea, Tuure! Tavoite täyttyi pian haastattelun jälkeen.)

 

Tästä haaveilen

”Haluan elää niin, että kun muistelen vanhana kiikkustuolissa elämääni, en haluaisi vaihtaa siitä hetkeäkään. Haaveilen myös BMW i8 -autosta ja meren rannalla sijaitsevasta asunnosta ulkomailla. Esimerkiksi Malagaan tai Maltalle olisi kiva muuttaa, sillä rakastan juhlia ja pitää hauskaa kavereideni kanssa.”

Villein unelmani

”Lottovoitto. Se mahdollistaisi auton ja kämpän ulkomailta!”

Lue myös: 

Tube-lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat YouTube-tähdet, upeat fanikuvat ja julisteet, parhaat vinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi lehtihyllystä! 

Kommentoi »