Demi

Tuuhean tukan salaisuus

Tuuhean tukan salaisuus
Demi neuvoo: Muhkeat hiukset vaativat hieman aikaa, kärsivällisyyttä ja oikeita aineita. Näillä vinkeillä kuka tahansa saa tuuhean tukan.
Julkaistu: 14.11.2014
Game of Thronesista ja Matkijanärhestä tuttu näyttelijä Natalie Dormer on Demin toimituksen tukkaidoli.
  • Työskentely ison tukan eteen pitää aloittaa heti hiusten pesun jälkeen. Harjaa hiukset, ja suihkuta kosteiden hiusten tyveen tyvikohottajaa sekä hiusten pituuksiin tuuheuttavaa suihketta. Suihkeet tuovat tukkaan rakennetta ja ilmavuutta, ja sisältävät yleensä myös lämpösuojan. Muotovaahto on pätevä keino saada koko tukkaan volyymiä. Levitä se kosteisiin hiuksiin ennen kuivaamista.
  • Unohda hiusten kuivaaminen pää alaspäin: tuuhein tukka syntyy selkä suorassa. Nosta kahden sormen paksuinen osio hiuksia kohti kattoa, ja osoita kuivaaja puhaltamaan kohti päänahkaa. Näin kuuma ilma puhaltaa suoraan tyveen ja tuo hiuksiin nostetta.
  • Pihistele hiuslakassa. Suihkauta lakkaa eteesi yläviistoon, ja kävele pilven läpi. Jos tukka on jo littaantunut, lakkapurkin tyhjentäminen siihen vain pahentaa tilannetta. Tuo hiuksiin ryhtiä lakan sijaan hiuspuuterilla tai kuiville hiuksille tarkoitetulla tuuhennussuihkeella.
  • Tupeeraa oikein. Oikein tehdyllä tupeerauksella saat kasvatettua kampausta useamman koon.Valitse tupeerauskampa, jossa on kampauksen tasoittamiseksi mukana yksi tai useampi piikki. Tupeeraa kerralla kahden sormin paksuinen osio niin, että aloitat hiusten päällimmäisestä kerroksesta. Vedä tupeerauskammalla lyhyitä, jämäköitä vetoja kohti päänahkaa.

Lue myös:

Kommentoi »