Demi

Tutustumisen yhdeksän askelta

Tutustumisen yhdeksän askelta
Kaveruus voi edetä kuin parisuhde äkillisestä ihastumisesta syvälliseen ystävyyteen. Näin tuttavuus muuttuu sydänystävyydeksi askel askeleelta.
Julkaistu: 11.8.2014
Yltääköhän Demi Lovaton ja Selena Gomezin ystävyys tasolle 7?
1 Hengailet hänen kanssaan samassa porukassa. Hän vaikuttaa mukavalta, muttette ole puhuneet vielä paljon toisillenne.
2 Alatte tykätä toistenne julkaisusta sosiaalisessa mediassa. Sitten vaihdatte puhelinnumeroita. Pian jompikumpi rohkaistuu viestittelemään toiselle.
3 Käyt kahvilla, leffassa tai hengailet ulkona hänen kanssaan kahdestaan. Pikkuhiljaa alkaa tuntua, että teillä on todella paljon yhteistä.
4 Kyläilette toistenne luona. On kiinnostavaa nähdä hänen perheensä ja huoneensa. Sinun tekee mieli viettää yhä enemmän aikaa hänen kanssaan.
5 Voit soitella ja viestitellä hänelle ilman, että sinulla on erityistä asiaa. Teillä riittää aina puhuttavaa, tosin hiljaisuuskaan ei haittaa.
6 Alatte suunnitella yhdessä ensi kesän festareita tai matkaa lokakuulle. Uskot vahvasti, että olette tekemisissä vielä pitkään.
7 Kehtaat käydä hänen kanssaan vessassa yhtä aikaa. Kaikki eivät tosin pidä tätä ystävyyden huipentumana vaan hieman ällönä.
8 Kerrotte toisillenne nolon jutun tai suuren salaisuuden, jota ette ole paljastaneet melkein kenellekään. Häneen voi luottaa täysin.
9 Voi olla, että jossain vaiheessa ette enää näe tai soittele toisillenne koko ajan. Tiedät kuitenkin, että hän pysyy ystävänäsi aina.
Juttu on julkaistu Demissä toukokuussa 2011.
Lue myös nämä jutut uusiin ihmisiin tutustumisesta:
Kommentoi »