Demi

Tunkua kotimaisille musiikkimarkkinoille

Tunkua kotimaisille musiikkimarkkinoille
Suomen bänditaivaalle havittelee uusi poika- ja tyttöbändi. Lue lisää Kliffistä ja GO9:stä.
Julkaistu: 24.2.2014

Kliff luottaa suomipoppiin

Kliff on uusi suomeksi laulava poikabändi, joka kuvailee itseään hyväntuuliseksi, energiseksi ja dynaamiseksi. Yhtyeen muodostavat 18-vuotiaat Tomi, Elie ja Ville sekä 17-vuotias Topias.

Kliffin tarina alkoi reilu vuosi sitten, kun musiikkiesityksiään YouTubeen lisännyt Tomi päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja perustaa bändin. Hän pyysi mukaan Elien, johon hän oli tutustunut musiikkitapahtumassa. Joukkoon liittyivät pian myös Tomin perhetuttu Ville sekä Topias, joka oli yhteisten tuttujen kautta kuullut lisäjäsentä kaivanneesta bändistä. Pojat kertovat, että he ovat hitsautuneet tiiviisti yhteen viettäessään vuoden sisällä paljon aikaa yhdessä sekä studiossa että vapaalla.

Kliff haluaa tehdä energistä ja perinteitä kunnioittavaa popmusiikkia, joka on modernien soundiensa ansiosta ajassa kiinni. Bändi sanoo, että se ei kopioi muita vaan sillä on oma, freesi tyyli.

Kliffin ensimmäinen single on hyvän mielen ralli nimeltä Mun Jopo. Biisin on tuottanut myös Robinin takana vaikuttava Jimi Constantine.

Kliffin debyyttialbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

GO9 tavoittelee kansainvälistä soundia

GO9 on yhdeksän tytön muodostama tuore tyttöbändi. Ulla, Jojo, Anna, Nina, Janita, Rosa, Noora, Nana ja Ati julistavat nostavansa käsitteen tyttöbändi uudelle tasolle.

Yhtyeen ensimmäinen virallinen single on nimeltään Wild Horses. Tekijälistalla on amerikkalainen tuottaja JukeBox, joka on työskennellyt muun muassa Chris Brownin, Cher Lloydin ja Willow Smithin kanssa. Suomalaisista nimistä yhtyeen kappaleita ovat olleet tekemässä muun muassa Risto Asikainen, JS16 ja Stig.

Kommentoi »