Demi

Tubettaja Tanjaelviira: "Haluaisin laulajaksi"

Tubettaja Tanjaelviira: "Haluaisin laulajaksi"

Tanjaelviira-kanavalta tuttu Tanja vastasi Demin ystäväkirjan kysymyksiin ja puhui suurimmasta haaveestaan.
Kuvat A-lehtien kuvatoimitus
Mainos

Nimeni: Tanja Kaasalainen

Vlogini: tanjaelviira

Syntymävuosi: 1997

Lempinimeni: Koulukaverit sanovat Taneksi.

Rakkaimmat ihmiseni: Äiti, mummi, lähimmät ystäväni ja kissani Oliver, vaikkei häntä kyllä ihmiseksi varmaan lasketa, heh.

Tärkein tavarani: Eiköhän se se kännykkä ole, tai niin kuin itse sanon: ”puhnu”.

Hassuin tapa: En tiedä, voiko tätä tavaksi laskea, mutta kun viestittelen kavereideni kanssa, minulle tulee todella paljon kirjoitusvirheitä ja heidän pitää välillä arvailla, että mitäköhän tarkoitan. He ovatkin jo suunnitelleet suomi-Tanja-suomi -sanakirjaa.

Asia, jota kanavani tilaajat kysyvät aina: Eniten kysytään jotain tietynlaista videota, esimerkiksi arkimeikkiä tai what’s on my iphonea.

Googlasin viimeksi: ”Nauhalliset nilkkurit”.

Vääryys, jonka haluan korjata: Eläinten oikeudet, kuten esimerkiksi turkistarhaus.

Salainen unelmani: Olen pienestä asti halunnut laulajaksi, mutta rohkeutta ei ole tähänkään vuoteen mennessä tullut tarpeeksi.

Video, jota oli hauskin tehdä:

Video on kuvattu hetki siitä kun sain Oliverin, joka on ensimmäinen lemmikkini. Ymmärrettävästi olin erittäin innoissani uudesta perheenjäsenestä, joten halusin kuvata siitä videon. Kuvaus oli tosin aika haastavaa, kun kissa ei aina suostunut yhteistyöhön, mutta katsojat ottivat sen silti hyvin vastaan.

Video, jota en meinannut julkaista:

Tämä on ”my week” -sarjan viimeinen video, ja tuo päivä oli henkisesti monin tavoin todella raskas, kuten videon lopusta huomaa. Ajattelin ensiksi, että en voi julkaista materiaalia, missä itken ja olen romahduksen partaalla. Sitten tajusin, että haluan näyttää katsojilleni kaikki mielentilat ja normaalia arkeani, johon kuuluu luonnollisesti myös huonoja aikoja.

Lempivideoni joltain toiselta vloggaajalta:

Seuraan ihan älyttömästi sekä suomalaisia että ulkomaalaisia tubettajia, mutta lemppareihin kuuluu ehdottomasti FromTheBushes -pojat! Kaikki videot on kuvattu hyvällä mielellä ja niistä löytyy aina huumoria. Erityisesti tykkään näistä Pargore -videoista niiden spontaanisuuden takia.

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus? Demi on aloittanut Tytöt ja teknologia -hankkeen, josta saat tietoa ja inspiraatiota aiheesta.

Lue myös muut Demitech-jutut.

Julkaistu: 9.11.2015