Demi

Tubettaja Mike Bäck: "Haluan olla Suomen paras"

Tubettaja Mike Bäck: "Haluan olla Suomen paras"
Miklu haaveilee stadionkeikasta ja aikoo Suomen parhaaksi tubettajaksi. Hän saa ideat videoilleen arjesta, kuten kadulla liukastumisesta.
Julkaistu: 15.5.2017

”Kanavaltani löytyy huumoria, tyhmyyttä ja hauskanpitoa", Miklu kuvailee. 

Minua inspiroi

”Teen tubettajan työtä 24/7, koska mietin koko ajan, voisiko näkemästäni ja kokemastani tehdä videon. Esimerkiksi näin kerran kadulla, miten eräs ihminen liukastui eikä kukaan pysähtynyt auttamaan häntä. Sain siitä idean videoon, jolla kaadun itse julkisella paikalla ja testaan, tulevatko ihmiset auttamaan. Aina kun minua ärsyttää jokin asia, haluan tehdä siitä videon, koska se auttaa minua käsittelemään sitä.”

2017 goals

1. Päätavoitteeni tälle vuodelle on saada kanavalleni 100 000 tilaajaa. Haluaisin myös käsittää paremmin, mitä tarkoittaa, kun satatuhatta ihmistä tilaa videoitani. Onneksi pääsen järjestämään paljon miittejä tänä vuonna.

2. Reaktiovideoni ­Musical.ly­­-­sovelluksella tehtyihin videoihin nousi viraalihitiksi viime vuonna ja keräsi yli 350 000 katselukertaa. Toivon, että tänä vuonna jokin toinen videoni nousee taas viraalihitiksi.

3. Suunnitelmissani on pyöräillä Norjan pohjoisimpaan kohtaan jossain vaiheessa vuotta.

Tästä haaveilen

”Haluan olla kaikkein paras jossakin asiassa. Tai edes Suomen paras. Haaveilen siitä, että voisin tehdä tulevaisuudessakin jotain samankaltaista kuin tubettaminen. Sellaista työtä, jossa saa olla luova, joka päivä on erilainen ja koko ajan saa tavata uusia ihmisiä.”

Villein unelmani

”Tahdon päästä esiintymään stadionin täydelle ihmisiä, jotka ovat tulleet sinne katsomaan juuri minua. Kun aloitin kitaransoiton, katselin kiiluvin silmin videoita maailman parhaiden kitaristien keikoilta hurjien yleisömäärien edessä. Haluan itsekin samaa, mutta en tiedä, soittaisinko lavalla kitaraa vai tekisinkö komediaa vai jotain muuta.”

Lue myös: 

Tube-lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat YouTube-tähdet, upeat fanikuvat ja julisteet, parhaat vinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi lehtihyllystä! 

Kommentoi »