Demi

Tubettaja Ia J tykkää mokailla

Tubettaja Ia J tykkää mokailla
Ia J -kanavan ihana Ia Jokinen vastasi Demin kaverikirjan kysymyksiin ja paljasti, mikä video meinasi jäädä julkaisematta.
Julkaistu: 15.10.2015

Nimeni: Ia

Vlogini: Ia J.

Syntymävuosi: 1998

Lempinimeni: Ei oikein ole, nimi kun itsessään on jo niin lyhyt :D 

Rakkaimmat ihmiseni: Perhe, poikaystävä, ystävät…

Tärkein tavarani: Varmaankin päiväkirja tai kamera.

Hassuin tapa: Silmien pyörittely.

Asia, jota kanavani tilaajat kysyvät aina: Onko Ia mun oikea nimi :D

Googlasin viimeksi: “William Shakespeare Hamlet"

Vääryys, jonka haluan korjata: Tienvarsilla pitäisi olla enemmän niitä koirien jätöksille tarkoitettuja bokseja. Joudun aina kantamaan pusseja monta kilsaa.

Salainen unelmani: Muuttaa Tukholmaan asumaan.

Video, jota oli hauskin tehdä:

Editointivaiheeltaan varmaankin tämä ja mokavideot yleensäkin. Tykkään muokkailla paljon epäonnistuneita pätkiä yhteen, niistä tulee omasta mielestä aina aika huvittavia. 

Video, jota en meinannut julkaista:

En ollut ihan tyytyväinen videon valotukseen ja olin todella väsynyt sitä kuvaillessa, joten meinasi jäädä vain iMovien projekteihin pölyttymään. Kysyin kuitenkin, haluaisivatko tilaajat sen nähdä, ja kannatuksen vuoksi se päätyikin kanavalle julkaistuksi.

Lempivideoni joltain toiselta vlogaajalta:

Tää on paha. Katson ihan sikana erilaisia videoita viikoittain. Tylsyyksissäni tykkään usein katsella erilaisia hauskoja eläinvideoita tai vlogaajien haasteita yms. Mutta tää MEMin video on sellanen, että nauran edelleen tälle melkeinpä aina ja tykkään vain tosi paljon siitä, miten video on toteutettu.

Lue myös

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus? Demi on aloittanut Tytöt ja teknologia -hankkeen, josta saat tietoa ja inspiraatiota aiheesta.

Kommentoi »