Demi

Tube goes back to school! 89 lempitubettajaasi ja muut syyt lukea heti uusi Tube-lehti

Tube goes back to school! 89 lempitubettajaasi ja muut syyt lukea heti uusi Tube-lehti
Marcus & Martinus, parhaat vinkit koulunalkuun ja 10 fanikuvaa ja julistetta seinällesi. Entä mitä muuta Tube-lehti pitää sisällään?
Julkaistu: 27.7.2017

 

 

1. ”Se tunne, kun idolisi muistaa sinut” – näin syntyy unelmiesi meet & greet!

Meet & greet -kohtaamiset säilyvät muistoissa ikuisesti. Uusimmasta Tube-lehdestä voit poimia parhaat vinkit onnistuneeseen kohtaamiseen, jos kohtaat lempitubettajasi vaikka Tubeconissa. Psst! Tube-lehden lukijat saavat 2 euron edun Tubecon-lipuista.

2. ”Teimme prankki-videon siitä, kun pelästytimme kameramiehemme”

Onko Marcuksella ja Martinuksella salainen YouTube-video? Entä keitä tubettajia he seuraavat? Pojat paljastavat myös varman keinon erottaa kaksoset toisistaan. Kurkista Tube-lehden kautta supersuositun popduon arkeen.

3. Koulu, olen valmis

Löydät Tube-lehdestä muun muassa Wilma-bingon, emoji-lukkarit, tubettajien vegaanihaasteen sekä lukuvuotesi ennustavan tubeskoopin. Entä miten voit hyödyntää YouTubea koulussa? Se selviää lehdestä.

4. ”YouTube muutti elämäni!”

Jenna Marbles, Casey Neistat ja PewDiePie kertovat, miten päätyivät tubetaivaan tähdiksi. Tiesitkö, että PewDiePie esimerkiksi työskenteli hot dog -kioskilla maksaakseen vuokransa?

5. ”Kun olin kaksivuotias, sidoin itse luistimet jalkaan ja lähdin menemään”

Tube-lehden kansitähtenä on upea Pernilla Böckerman, joka on harrastanut liikuntaa koko elämänsä. Lehdestä selviää esimerkiksi kolme asiaa, joista hän unelmoi. 

Tube back to school on nyt kaupoissa. Tube-fanilehti kokoaa samoihin kansiin ulkomaiset ja kotimaiset huipputubettajat. Nappaa omasi kauppojen lehtihyllyiltä hintaan 4,90 e!

 

Muista myös:  Tube - Kaikki ystäväni  

Kommentoi »