Demi

Totta vai tarua, Isac?

Totta vai tarua, Isac?
Demi tapasi: Isac Elliot vastasi Demin hassuihin väitteisiin menestyksestä, faneista ja Putouksesta.
Julkaistu: 23.10.2013

Väite: Ehdit nykyään jutella faneille enemmän kuin kavereillesi.

– Kyllä, todellakin. Pidän kännykkää koko ajan mukana, ja se on koko ajan kädessä. Twiittaan paljon, koska ajattelen, että faneista tuntuu varmasti kivalta saada vastaus minulta. Minusta ainakin tuntuisi niin. Olen nykyään aika harvoin kotona. Esimerkiksi tällä viikolla olen päivän koulussa ja teen itsenäisesti läksyt ja sen, mitä muut ovat tehneet tunneilla.

Väite: Sinua harmittaa, että Robin breikkasi ennen sinua ja nyt teitä vertaillaan.

– Ei harmita. Ei meitä edes vertailla niin paljon, sillä me teemme niin eri juttua. Robin tekee enemmän rockia ja suomeksi, minä poppia englanniksi.

Väite: Olet niin iso tähti, ettet viitsi moikkailla pikkutekijöitä, kuten Ne-Yoa.

– No totta, heheh. Minulla kävi tosiaan niin, että Ne-Yo tuli juttelemaan minulle ennen Birminghamin keikkaa ja sanoi katsoneensa YouTubesta minun videoitani ja kehui, että tosi hyvältä näyttää. En siinä tilanteessa ymmärtänyt, kuka hän on. Tiesin kyllä hänen biisinsä mutten sitä, miltä hän näyttää. Myöhemmin minulle tuli sokkina, että vitsit se oli Ne-Yo!

Väite: Lempi-Putous-hahmosi on Munamies.

– Hmm. Tätä pitää miettiä. Muistelen, että olisi ollut joku vielä parempi... Ei kun ei, kyllä se on sittenkin Munamies. Olen aika paljon katsonut Putousta.

Väite: Puhut hyvin kieliä, koska olet Justin Timberlaken kadonnut poika.

– Ööö, mitä tarkoitat? Ei tässä ole sen kummempaa kuin että olen vain harjoitellut koulussa ja katsonut englanniksi leffoja. Kyllä englantia oppii aika helposti, kun vain haluaa. Olen myös reissaillut paljon perheen kanssa. Mummo, äiti ja isä ovat aina reissussa sanoneet, että nyt sinä puhut englantia ja menet itse kysymään.  Siinä oppii tosi hyvin. Äidinkieleni on ruotsi, mutta puhun paljon myös suomea, esimerkiksi isoisä on täysin suomenkielinen. Kielitaito on auttanut minua musiikkiuralla, ja olen tehnyt Ruotsissa haastattelut pääasiassa ruotsiksi. Jos en osaisi ruotsia tai tulisin haastatteluihin huonolla englannilla, eivät mediat olisi yhtä kiinnostuneita.

Kuka Isac Elliot?

  • Isac Elliot Lundén on vuonna 2000 syntynyt suomalainen poplaulaja, joka laulaa englanniksi.
  • Kappele New Way Home on soinut radioissa muun muassa Norjassa, Ruotsissa, Ranskassa ja Singaporessa.
  • Hänen urastaan on tehty elokuva Dream Big – The Movie (2014).
  • Isac nimeää esikuvikseen muun muassa Justin Bieberin ja Justin Timberlaken. Redrama on hänelle kuin musiikin kummisetä, joka kertoo hänelle juttuja musiikin tekemisestä.

Lue marraskuun Demistä Klik-juttu Isac Elliotista.

Kommentoi »