Demi

Torstai on uusi lauantai! Näin vietät viikon parhaan päivän

Torstai on uusi lauantai! Näin vietät viikon parhaan päivän
Arkinen torstai on kertakaikkisen täydellinen päivä. Silloin somettaminen on ihanan mutkatonta ja lounaaksi voi ihan hyvin vetää pannareita.
Julkaistu: 12.1.2017

Perjantai ja lauantai ovat ehkä monen lempipäiviä, mutta torstai on aivan yhtä ihana - ellei jopa parempi! Tässä viisi syytä:

 

Ystävyyden juhlaa

Tänä torstaina on enää 33 päivää ystävänpäivään, juhuu! Onneksi ystävyyden kunniaksi voi järjestää juhlat milloin vain. Laittautukaa hienoiksi, pitäkää herkkupiknikki olkkarin lattialla ja kootkaa soittolista kaikkien lempibiiseistä. Kertokaa vuorotellen, mitä ihailette toisissanne ja jakakaa ihania muistoja ystävyyden varrelta.  

Enemmän pusuja

Kansainvälistä Pussaa punapäätä -päivää vietetään torstaina 12.1. Jos kultasi tai kukaan läheisesi ei ole punatukkainen, tee päivästä pusubingo: kuinka monta punaista pusua bongaat? Joko punaisilla huulilla tai punahiuksisen tyypin antamana.   

Onnistuneita selfieitä

Instailu on ihanan helppoa juuri torstaisin, koska silloin voi hyvällä syyllä jakaa vanhan selfien tai kauniin muiston kesästä. Lisää vain perään hashtag #tbt ja vuodentakainen otos on heti käyttökelpoinen.  

Pannukakkuja lounaaksi

Torstain ruokaperinne on hernekeitto ja pannukakku. Vaikkei hernekeitto olisi suosikkisi, voi pannaria vetää silti niin, että napa rutisee. Sitä paitsi Muumimammakin jo tiesi: ”Kun kaikki menee päin mäntyä, paista pannukakku.”  

Koko päivä täynnä mahdollisuuksia

Sanonta "torstai on toivoa täynnä" juontuu todennäköisesti John Steinbeckin samannimisestä kirjasta (Sweet Thursday, 1954), jonka suomennos ilmestyi vuonna 1955. Eikö ole ihana ajatus, että tänään ihastuksesi saattaa viimeinkin huomata sinut tai matikanope saattaa kerrankin unohtaa antaa läksyt!

 

Lue myös

Kommentoi »