Demi

Toimivatko nämä iskurepliikit Robiniin? Katso hauska video

Toimivatko nämä iskurepliikit Robiniin? Katso hauska video
Twice As Nice -kanavan Noora ja Nea pääsivät tapaaman Robinin. Lue, mitä iltapäivän aikana tapahtui ja katso hauskat videot!
Julkaistu: 20.4.2016

Vielä vähän huulikiiltoa

Saavumme Universal Finland -levy-yhtiöön huhtikuisena torstaina. Mukana ovat Demin toimittajan lisäksi Twice As Nice -kanavan Noora ja Nea, kuvaaja Nina ja äänenlaadusta huolehtiva Annukka. Pian ovesta astuu sisään myös Robin, joka kättelee kaikkia iloisesti.

Sitten siirrymme kokoushuoneeseen odottamaan, sillä ennen Twice As Nicen vuoroa Robin tekee tv-kanavalle spiikit ja tapaa Helsingin Lastenklinikalta saapuneen pienen potilaan. Odotellessa Annukka virittää Nooralle ja Nealle mikrofonit ja tytöt treenaavat videon kulkua. Nea lukee suunnitelmaa läpi kännykästä, Noora asettaa läppärin esiin. Vielä viime hetken muutoksia, neuvottelua kuvaajan kanssa ja lisää huulikiiltoa, sitten kaikki on valmista.

Viime hetken face swap

Noin tunnin odottelun jälkeen Robin saapuu huoneeseen ja astuu kameran eteen. Hän innostuu videon ideasta: Noora ja Nea opettavat Robinille, kuinka heistä voisi tulla enemmän Robinin kaltaisia. Ottojen välissä tytöt kertovat Robinille, mitä seuraavassa tehtävässä tapahtuu ja välillä he harjoittelevat sen yhdessä läpi.

Puolessa tunnissa video on purkissa ja Robinin pitää jatkaa matkaa Ylelle Pasilaan. Sitä ennen napataan kuitenkin selfiet ja face swapit Snapchatiin. Kaikki saavat vielä Robinin uunituoreen Yhdessä Super Deluxe -albumin. On aika viimeisille haleille, ja sitten kiireinen artisti katoaa ovesta.

"Tämä oli ehkä elämäni tähänastisista päivistä paras", sanoo Noora päivän päätteeksi.

Kiitos @robinpackalen ja Twice As Nice -kanava huikeasta päivästä! 💋 pic.twitter.com/aJek04RuwH

— Demi-lehti (@Demilehti) 7. huhtikuuta 2016

Lue lisää artistihaastatteluja

Tutustu kaikkiin Demin suosikkitubettajiin!

Kommentoi »