Demi

Theo James: ”Elämäntarkoitus on..."

Theo James: ”Elämäntarkoitus on..."
Demi tapasi: Outolintu-leffoissa näyttelevä Theo James vastasi Demin lukijoiden kysymyksiin elämäntarkoituksesta, lempiherkusta ja muusta tärkeästä.
Julkaistu: 11.3.2016

1. Miltä näytteleminen tuntuu?

– Sitä on vaikea kuvailla, mutta koen näyttelemisen oman persoonani jatkumona. Itse menen rooliin hitaasti sisään, joten en pääse napista painamalla näyttelijämoodiin. Olen aina ihaillut näyttelijöitä, jotka pystyvät siihen. 

2. Millainen hyväntekeväisyys kiinnostaa sinua?

– Olen hyvin kiinnostunut sellaisesta hyväntekeväisyystyöstä, joka liittyy koko maapallon yleiseen hyvinvointiin. On paljon isoja asioita, joihin tarvitaan panostusta maailmanlaajuisesti.

3. Mikä on lempijälkiruokasi?

– Ihan sataprosenttisen ehdottomasti tiramisu. Siinä yhdistyy täydellisesti erilaiset maut. Ja mikä parasta, sitä saa miltei kaikkialta maailmasta.

4. Mikä on viimeisin Shailenelta saamasi viesti?

– Siinä taisi olla jotain tämän päivän haastatteluista – että nyt tämä jälleen alkaa. 

5. Jos saisit tehdä mitä tahansa seuraavan 24 tunnin aikana, mitä tekisit?

– Ooh, siis ihan mitä tahansa? Lähtisin Amazonin sademetsiin kiertelemään ja katoaisin sinne joksikin aikaa. Se olisi huippua!

6. Mikä on elämän tarkoitus?

– Onpa kepeä kysymys, heh. Uskon, että kaikkien pitäisi pyrkiä olemaan onnellisia ja auttamaan muitakin samaan päämäärään. Sen kautta elämän tarkoitus selviää varmasti vähitellen. Meille jokaiselle elämä merkitsee eri asioita, ja siksi tähän pitää meidän jokaisen vastata itse.

Lue myös

Kommentoi »