Demi

Tervetuloa Suomeen, One Direction!

Tervetuloa Suomeen, One Direction!
Oletko menossa One Directionin keikalle? Lue tästä viime hetken valmistautumisohjeet unohtumattomaan keikkaan.
Julkaistu: 26.6.2015

Aikataulu

9.00 Info-piste ja jonotusalueet avataan Olympiastadionin edustalla

11.00 Early Entry ja Hot Ticket-lippujen rekisteröintipiste avataan

15.30 Lipunmyyntipiste avataan

16.30 Stadionin portit avataan

18.15 Isac Elliot

19.00 McBusted

20.30 One Direction

Soittoaikoihin saattaa tulla vielä viime hetken muutoksia. Konsertti kuitenkin päättyy klo 23:00 mennessä.

Muista nämä asiat keikalla:

- Ota mukaan korvatulpat. Meteli nousee isossa konsertissa valtaisalle tasolle. Korvat suojaamalla voit nauttia keikasta turvallisesti.

- Muista sadetakki, jos sää vaikuttaa sateiselta. Sateenvarjot eivät ole alueella sallittuja. Toivotaan kuitenkin, että Suomen kesä näyttää pojille parhaat puolensa!

- Mukaan kannattaa ottaa jotain pientä syötävää, etenkin jos olet menossa paikalle aikaisin.

- Isossa konsertissa puhelimen akku voi loppua ja kenttä kadota. Sovi siis jo etukäteen tapaamispaikka seurueesi kanssa, jos hukkaatte toisenne.

 

Konserttiyllätykset:

Suomen One Direction Street Team on suunnitellut konserttia varten myös yllätyksiä. 

1. Huutoyllätys! Juuri ennen keikan alkua, kentät 1 ja 3 huutavat "Harry gimme an oh yeah". Kentät 2 ja 4 vastaavat huutamalla "oh yeah". Tavoitteena on saada koko stadion mukaan huutoon.

2. 18 - biisin aikana fanit nostavat ilmaan korkeintaan A4-kokoisen paperin, jolla lukee "Ive loved you since I was" . Paperiin kirjoitetaan myös ikä, jolloin on alkanut fanittaa 1D:tä.

3. Night Changes - kappaletta kuunnellaan täysin hiljaa viimeiseen kertosäkeeseen asti. Viimeisessä kertosäkeessä lauletaan kuitenkin mukana niin kovaa, kun kurkusta ääntä lähtee. Night Changesin soidessa toteutetaan myös tekokukkameri yleisöön. Aitoja kukkia ei kannata ottaa mukaan, ne saattavat nahistua illan aikana ja aiheuttaa allergisia reaktioita. Tekokukkia löydät miltei kaikista askartelukaupoista.  

4. You and I - kappaleen aikana toteutetaan näyttävä yllätys, kun yhtyeen katsomolohkoon muodostuu valtava valkoinen sydän. Sydänkuvio laputetaan valmiiksi katsomoon, ja ne joiden paikalla on tällainen lappu, nostavat sen ilmaan koko kappaleen ajaksi. Kaikkia yleisössä pyydetään ottamaan mukaan jotain sinistä, esimerkiksi teepaita, huivi tai värillinen aanelonen, jonka voi nostaa ilmaan kehystämään valkoista sydäntä. 

Muista myös:

- Leikkaa uudesta Demi - lehdestä takakansi ja ota se mukaan konserttiin. Paperi nostetaan ilmaan Steal My Girlin aikana.

Ihanaa keikkaa!

Kommentoi »