Demi

Tervetuloa demittämään! Tämä sinun kannattaa tietää uudistuneesta Demistä

Tervetuloa demittämään! Tämä sinun kannattaa tietää uudistuneesta Demistä
Miten aktivoin vanhan nimimerkkini? Mitä ovat aiheet? Lue juttu ja pääset alkuun!
Julkaistu: 14.8.2018

♡ Lue huolellisesti Demin säännöt.

Yhdessä voimme luoda tänne mukavan ilmapiirin.

♡ Olen vanha demittäjä. Miten aktivoin tunnukseni?

1. Klikkaa kirjautumispainiketta oikeassa alakulmassa (mobiili) tai oikeassa yläkulmassa (desktop).
2. Paina kirjautumissivulla linkkiä, josta pääset ottamaan käyttöön vanhan nimimerkkisi.
3. Täytä nykyinen Demi.fin nimimerkkisi ja sen salasana.
4. Pääset tarkistamaan tietosi.
5. Valitse joko puhelinnumero tai sähköposti, jolla haluat jatkossa kirjautua Demi.fihin. (Sen ei tarvitse olla sama kuin aiemmin.)
6. Valitse itsellesi myös uusi salasana tietoturvasyistä.
7. Saat sähköpostiin tai puhelimeen vahvistusviestin. Kirjoita se lomakkeeseen.
8. Olet valmis demittämään!
Psst! Yhteen puhelinnumeroon tai sähköpostiin voi liittää yhden nimimerkin. Nimimerkki kannattaa myös valita huolella, sillä sitä ei voi jälkikäteen muuttaa.
Kysyttävää kirjautumisesta? Kurkkaa Q&A täältä!

♡ Olen uusi käyttäjä. Miten pääsen keskustelemaan?

1. Klikkaa kirjautumispainiketta oikeassa alakulmassa (mobiili) tai oikeassa yläkulmassa (desktop).
2. Paina kirjautumissivun alareunasta linkkiä, jossa lukee luo tunnus.
3. Syötä joko puhelinnumero tai sähköposti.
4. Valitse haluamasi salasana.
5. Saat sähköpostiin tai puhelimeen vahvistusviestin. Kirjoita se lomakkeeseen.
6. Olet valmis demittämään!
Psst! Yhteen puhelinnumeroon tai sähköpostiin voi liittää yhden nimimerkin. Nimimerkki kannattaa myös valita huolella, sillä sitä ei voi jälkikäteen muuttaa.
Kysyttävää kirjautumisesta? Kurkkaa Q&A täältä!

♡ Miten käytän keskustelualueita ja aiheita?

Demi.fissä on yhdeksän keskustelualuetta: ihmissuhteet, keho, mieli, netti ja tekniikka, oma planeetta, opiskelu ja työ, tyyli ja kauneus, vapaa-aika sekä viihde. Löydät ne Keskustelut-välilehdeltä.
Jokainen keskustelualue on jaettu kiinnostaviin aiheisiin eli hashtageihin, kuten reseptit, seurustelu ja syvälliset. Niiden avulla esimerkiksi kaikki menkkoja käsittelevät keskustelut ja jutut löytyvät kätevästi samasta paikasta kuukautiset-osiosta. Kaikki käytössä olevat aiheet löydät täältä.
Kun aloitat uuden keskustelun, sopiva aihe riippuu siitä, mitä keskustelusi koskee. Jos haluat kysyä esimerkiksi finneistä, valitse keskustelualueeksi keho ja aiheeksi akne. Jokaisen keskustelualueen alla on valmiina suosituimmat aiheet, joista voit valita 1–3.
Eikö keskustelusi mahdu mihinkään lokeroon? Oma planeetta -alueella voi jutella ihan mistä tahansa. Jatkossa uusia aiheita voi myös ehdottaa toimitukselle.

♡ Mitä eri symbolit tarkoittavat?

Salama tarkoittaa, että keskustelu käy erityisen vilkkaana. Keskustelujen perässä näkyy puhekupla, jonka vieressä lukee, kuinka monta viestiä keskustelussa on. Lihavoituna näkyvät ne keskustelut, joita et ole vielä lukenut. Jos olet aiemmin käynyt keskustelussa ja sen jälkeen keskusteluun on tullut uusia viestejä, puhekuplaan ilmestyy punainen pallero.

♡ Mikä on Oma Demi?

Omasta Demistä löydät profiilisi, jonne voit lisätä kuvan ja kertoa vaikka musamakusi, horoskooppisi ja erikoistaitosi. Sieltä löydät myös hauskoja statistiikkoja, kuten sen, kuinka monesti olet kirjautunut Demiin ja kuinka monta viestiä olet kirjoittanut.
Omasta Demistä, eli demittäjien kesken OD:stä, löytyy myös ilmoitukset-välilehti, jonne saat tiedon, kun joku lainaa viestiäsi tai kommentoi keskustelua, johon olet kommentoinut tai jota olet alkanut seurata. Kannattaa kurkata myös muiden käyttäjien OD:t, siellä voit jättää heille suloisia viestejä vieraskirjaan!

♡ Mitä ovat jutut?

Jutut-osiosta löydät Demin toimituksen kirjoittamia artikkeleita ja kilpailuja. Siellä voit myös hakea haastateltavaksi Demi-lehteen, antaa palautetta, kertoa toimitukselle megamokasi, paljastaa hassut salaiset tapasi ja jakaa ihanimmat rakkausstoorisi. Voit myös lähettää kysymyksiä Demin lääkärille ja psykologille, jotka vastaavat niihin lehdessä.

♡ Keitä ovat Demin suosikkitubettajat?

Demin YouTube-yhteisö kerää yhteen suosittujen suomalaistubettajien kanavat, hauskimmat my dayt ja parhaat DIY-ohjeet. Demin suosikkitubettajia ovat Elisa Malik, DitaBibiana, By Selma, Ella Castrén, Helmi Matilda, Namikolinx, Eerika Haikonen ja Iinaps. Löydät kaikki suosikkitubettajat täältä. Muistathan tilata myös Demin oman YouTube-kanavan!

♡ Kysyttävää tai palautetta?

Kurkkaa ensin, löytäisitkö vastauksen Usein kysytyistä kysymyksistä eli UKK:sta. Jos ongelma ei ratkea, voit ottaa yhteyttä toimitukseen ja ylläpitoon Tietoa-välilehdeltä Ota yhteyttä -osiosta. Siellä voit myös antaa palautetta Demi.fin lisäksi esimerkiksi Demi-lehdestä ja Demin somesta.
Kommentoi »