Demi

Tekemistä ystävän kanssa

Tekemistä ystävän kanssa
Kokosimme vinkit, joilla saat hyvän mielen ja tekemistä arkena ja ystävänpäivänä sekä itsellesi että muille. Tärkeintä on ajatus.
Julkaistu: 28.1.2013

Kun aikaa on koko päivä

  • Askartele rakkaallesi tai ystävällesi kollaasi. Kerää siihen kuva, mietelause tai muu muisto jokaiselta yhteiseltä vuodelta, päivältä tai kuukaudelta, jonka olette tunteneet. Jos et ole askartelun ystävä, voit hankkia vaikka oikean määrän suklaasydämiä ja liittää niihin viestin.  
  • Jos kaverisi tai kultasi on tosi hyvä jossakin asiassa, esimerkiksi urheilulajissa, pelissä, lintujen tunnistamisessa tai vaikka demittämisessä, pyydä häntä ystävänpäivän kunniaksi opettamaan sinua. Ehkä sinäkin olet mestari, kun päivä päättyy.

Kun aikaa on pari tuntia

  • Hankkikaa kavereiden kanssa lankoja ja tehkää yhdessä porukallenne samansävyiset ystävännauhat. Etsi ohjeita netistä hakusanoilla: ystävännauha +  ohjeet. Trendikkäintä on tehdä nauha nilkkaan, jossa se voi olla myös salainen ystävyyden merkki.  
  • Hengailuhetki kavereiden kanssa on tavallistakin virkistävämpi, jos tapaamisen teema on tutun biisin uudelleen sanoittaminen. Käyttäkää ilta siihen, niin saatte hyvät naurut ja pääsette muistelemaan hauskoja sattumuksia. Valitkaa teille sopiva biisi ja keksikää siihen uudet sanat, kuten ”Sinä ja minä festarijunassa, sinä ja minä aina myöhässä…”

Kun aikaa on minuutti

  • Kirjoita rakkaalle viesti, jossa kerrot hetkestä, jona ymmärsit hänen ja teidän suhteenne olevan jotain erityistä.  
  • Saat iloisen mielen myös itsellesi, kun ilahdutat tuntematonta. Kehu bussissa vieruskaverin kivat lapaset tai pipo, ikää katsomatta.  
  • Päivään ilmestyy takuuvarmasti hitusen romantiikkaa, kun otat tavoitteeksi saada katsekontaktin kiinnostavaan tyyppiin. Jo kahden sekunnin kohtaaminen lasketaan romanssiksi!
Kommentoi »