Demi

Tekemistä matkalle

Tekemistä matkalle
Tylsää! Etkö keksi, mitä tehdä automatkalla, junassa tai lentokoneessa? Listasimme parhaat vinkit, joilla aika kuluu nopeasti.
Julkaistu: 19.2.2015
1. Nimipeli. Keksikää vuorotellen elokuvan tai kirjan nimi, josta korvaatte yhden sanan toisella. Mitä lapsellisempi sana, sen hauskempaa. Esimerkiksi ”pylly” on hyväksi havaittu. Millaisia teoksia mahtaisivat olla Harry Potter ja pyllyjen varjelukset tai Pylly ja ennakkoluulo?
2. Pullea pupu on amerikkalainen klassikkoleikki. Siihen tarvitaan pussillinen vaahtokarkkeja. Jokainen pelaaja laittaa vuorollaan suuhunsa vaahtokarkin ja lausuu ”pullealla pupulla on paksut posket”. Sama toistuu joka kierroksella. Vanhoja karkkeja ei saa pureksia eikä niellä. Kun ei enää pysty sanomaan lausetta selkeästi, putoaa pelistä.
3. Kerro muille vitsi:
Mitä sitruuna sanoi, kun se jäi auton alle?
– Ei mitään, se vain tirskahti.
P.S. Ei haittaa, vaikket muistaisi vitsiä kunnolla. Se, että yrittää kertoa vitsiä, on jo hauskaa. Joko oma repeilysi aiheuttaa yhteisen nauruhepulin, tai sitten eiku-eiku-korjauksesi saavat kaverit nauramaan.
4. Etsi kasvoja. Käytä odotteluhetket hyödyksi vaikkapa lentokentällä, juna-asemalla tai huoltoasemalla. Katso maailmaa uudella tavalla kännykän tai kameran linssin läpi ja yritä nähdä kasvoja arkisissa esineissä. Muodostuuko puun vuosirenkaista irvistävä naama tai seinään hakatuista nauloista toljottava katse? Inspiraatiota saat Faces in places -blogista.
5. Kuvittele matkustajat saippuasarjaan. Istuuko lentokoneessa, junassa tai bussissa tuiki tavallisen näköisiä tyyppejä? Luo päähäsi maailma, jossa he ovatkin saippuasarjan henkilöhahmoja. Ehkä nurkassa istuva mies onkin väärentänyt henkilöllisyytensä. Millainen salasuhde kaverinsa kanssa juttelevalla naisella on? Entä jos suloiset lapset eivät kuulukaan oikeasti vanhemmilleen? Hae inspiraatiota Salattujen elämien tai Kauniiden ja rohkeiden juonikuvioista.
6. Vilkuta ohikulkijoille. Jos joku heiluttaa takaisin, saat pisteen.
7. Selfien ottaminen aiheuttaa usein tahattomia nauruhepuleita. Vie poseeraus seuraavalle tasolle lataamalla kännykkääsi MomentCam, jolla voit askarrella kasvokuvistasi hauskan sarjakuvan.
8. Bad Lip Reading -kanavalla elokuvien kohtauksista on poistettu alkuperäiset repliikit. Päälle on nauhoitettu huulilta luettua puhetta, jossa ei ole mitään tolkkua.
9. Säikäytä! Kun pysähdytte huoltoasemalle vessatauolle, hiivi sisaruksen perässä vaivihkaa viereiseen koppiin. Ujuta käsi väliseinän alta ja tarraa yllättäen kiinni hänen nilkkaansa. Pelästyksen jälkeen nauru on taattu.
10. Kysele outoja perheeltäsi. Mikä on äitisi suurin megamoka? Miten isäsi käyttäytyi ensimmäisillä treffeillään?
11. Kysymyspeli. Kokeilkaa Putouksestakin tuttua peliä, jossa on kaksi kisailijaa kerrallaan. Muut päättävät, missä tilanteessa he ovat, ja kisaajat saavat keskustella vain esittämällä kysymyksiä. Voittaja on se, joka pystyy jatkamaan pidempään.
Lisää syitä nauruun:
Lue Demittäjien parhaita Megamokia
Lue Demittäjien kertomia vitsejä
Kommentoi »