Demi

Tee perässä: Natural Blond -tyyli

Tee perässä: Natural Blond -tyyli
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GARNIER TRULY BLOND - Haluatko näyttää luonnolliselta mutta huolitellulta? Se on helppoa, kun tiedät pari sisäpiirin salaisuutta.
Julkaistu: 25.5.2016

Tiedäthän sen tyypin, joka näyttää aina huolettoman hyvältä? Hän lipuu paikalle letkein askelin mutta tismalleen oikeaan aikaan. Hänen kalenterinsa ja tyylinsä ovat ajan aina tasalla. Oli tilaisuus mikä tahansa, hänen asunsa sopii siihen täydellisesti. Kun kausi vaihtuu, hän valitsee uusista trendeistä varmin ottein omansa.

Mikä on tasapainoisen trendsetterin rennon tyylin salaisuus?  Loimme yhdessä Garnierin kanssa täydellisen lookin, jonka avulla otat haltuun itsevarman Natural Blond -tyylin.

Näin teet Natural Blond -tyylin:

Elämäni palasia -blogin Vivi Norokorven asu: Takki 69,95 e, Bik Bok. Mekko, 49,95 e, Bik Bok. Sandaalit, 99,95 e, Zalando.fi. 

Itsevarma ja seurallinen Natural Blond tietää, ettei hän tarvitse riehakkaita printtejä tai koruröykkiöitä erottuakseen. Hänen asunsa eivät kerjää huomiota, vaan toimivat tyylipuhtaana taustana määrätietoisen tytön kauneudelle.

Vaatekaapin kulmakiviä ovat neutraalit perusvaatteet, joita on helppo yhdistellä. Beiget, valkoiset ja mustat puhdaslinjaiset vaatteet sopivat saumattomasti yhteen.

Tämän kesän luottoasuun kuuluvat täydellisesti istuva a-linjainen mekko ja pitkä, väljä takki, joka tekee asun siluetista kiinnostavan. Kerroksellinen, hengittävä kokonaisuus toimii niin sukujuhlissa kuin kesätyöpaikallakin.

Osuvin materiaali on pellava. Sen ylellinen tekstuuri toistuu pehmeän pörröisissä hiuksissa. Natural Blond on rento ja luonnollinen, muttei koskaan huolimaton. Siksi hän yhdistää luonnonmateriaaleista tehtyyn asuun tyylipuhtaat, graafiset kengät. Kunnianhimoinen pukeutuja pitää hiuksistaan ja vaatteistaan hyvää huolta ja silittää asunsa säännöllisesti.

Natural Blond -hiukset ovat hoidetut mutteivät turhan laitetut. Järkevä trendsetteri ei kärvennä kutrejaan auringossa. Moitteeton vaalea hiussävy tulee kätevimmin suihkepullosta. Suihkeen luonnollinen lopputulos vahvistuu auringon ja föönin lämmössä. Upeat hiukset ovat Natural Blondin tärkein asuste. Kun ne ovat kauniisti kuosissa, pelkistetty tyyli toimii.

Toteuta Natural Blond -look: Garnier Nutrisse Truly Blond Lightening Spray -vaalennussuihke, 7,90 e. Garnier Nutrisse Truly Blond Anti Yellow Conditioner -hoitoaine, 7,90 e.

Oletko todellinen Natural Blond? Tee heti hauska testi.

Katso myös nämä ajankohtaiset tyylit: boheemi Beach Blond, viileä Platinum Blond ja tyylipuhdas Classic Blond.

Kommentoi »