Demi

Tee perässä: Classic Blond -tyyli

Tee perässä: Classic Blond -tyyli
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GARNIER TRULY BLOND - Mitkä ovat uudet klassikot, jotka kestävät aikaa? Löysimme kesäisen tyylin, johon et kyllästy.
Julkaistu: 25.5.2016
Itsevarma pukeutuja pitää päänsä. Hän tietää, mitä haluaa asuiltaan ja elämältään. Hän kokoaa päämäärätietoisesti täydellistä vaatekaapin sisältöä.
Klassinen pukeutuminen ei silti tarkoita perusvaatteisiin jumiutumista. Varma tyylisilmä erottaa vaaterekeiltä ne täydelliset yksilöt, jotka istuvat päälle imartelevasti ja joihin on helppo ihastua yhä uudelleen.
Loimme yhdessä Garnierin kanssa Classic Blond -tyylin, joka kokoaa kesän kiinnostavimmat klassikot.

Näin teet Classic Blond -tyylin:

I’d Rather Hair You Now -blogin Meeri Mäntylän asu: Paita, 35 e, H&M. Farkut, 40 e, H&M. Korvakorut, 7,95, Gina Tricot. Rannekoru, 12,95 e, Gina Tricot. Korkokengät, 30 e, H&M. 
Oli vuodenaika mikä tahansa, kaksi asiaa ovat Classic Blondin vaatekaapissa ylitse muiden: farkut ja kauluspaita. Klassikkofarkkujen kesäversioissa on vaalea kulutus ja polvissa viilentävät reiät, jotka toimivat tuuletusaukkoina.
Lomalaisen hihattomassa kauluspaidassa on suloinen mutta ryhdikäs röyhelökaulus. Classic Blond tietää, että väljä yläosa näyttää kauneimmalta napakasti istuvan alaosan kanssa. Siksi hän yhdistää laatikkomallisen kauluspaidan kapeisiin farkkuihin. Ihonsävyiset roosat kengät saavat jalat näyttämään superpitkiltä.
Klassiset, vaalealla raidoitetut hiukset pomppaavat esiin vaaleansinistä kesäasua vasten. Hiusten sävyt kertautuvat kullansävyisissä kiiltävissä korva- ja rannekoruissa. Jos kultaisuus taittuu kesän edetessä keltaisuudeksi, tukan sävy korjataan nopeasti hoitoaineella. Sillä siisti!
Toteuta Classic Blond -look: Garnier Nutrisse Truly Blond S1 Extra Light Natural Highlights -raita-aine, 10,75 e. Garnier Nutrisse Truly Blond Anti Yellow Conditioner -hoitoaine, 7,90 e.

Oletko todellinen Classic Blond? Tee heti hauska testi.

Katso myös nämä ajankohtaiset tyylit: boheemi Beach Blond, viileä Platinum Blond ja rento Natural Blond.
Kommentoi »