Demi

Tee perässä: Beach Blond -tyyli

Tee perässä: Beach Blond -tyyli
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GARNIER TRULY BLOND - Täydellisen boheemi rantatyyli on pienestä kiinni. Nappaa täsmävinkit, joilla nostat kesätyylisi uudelle tasolle.
Julkaistu: 25.5.2016

Boheemi pukeutuja kukoistaa kesähelteillä. Vihdoin on oikea hetki kaivaa kaapista esiin farkkusortsit, hippimekot ja lempibikinit!

Mutta millainen on kiinnostavin rantatyyli juuri tänä kesänä?  Loimme yhdessä Garnierin kanssa Beach Blond -lookin, jossa yhdistyvät tulevan hellekauden kiinnostavimmat trendit.

Näin teet Beach Blond -tyylin:

Start Living Your Best Life -blogin Elisa Lepistön asu: Mekko, 39,95 e, Bik Bok. Toppi, 19,95 e, Bik Bok. Farkkusortsit, 24,95 e, Gina Tricot. Tennarit, 75 e, Puma. 

Huolettoman hippityylin ei tarvitse näyttää homssuiselta. Kun valitset boho-mekon, joka on yksivärinen, asusi on rento mutta moderni. Muotiuskottava maailmanmatkaaja tietää, että printtikuvioidut vaatteet voi hetkeksi siirtää syrjään. Tänä kesänä kiinnostavinta ovat printtien sijaan isot pitsipinnat.

Beach Blondin unelma-asu on pitsikankainen mekko, jonka kanssa ei tarvita koruja. Huulikiilto ja laineille kiepautettu tukka riittävät viimeistelemään asun.

Vapaasieluinen pukeutuja yhdistää valkoisen boho-mekon tänä kesänä mokkapintaisiin tennareihin. Ne näyttävät ajankohtaisemmilta kuin aiempien kesien hapsusandaalit tai -nilkkurit ja tuntuvat mukavilta aamukasteesta auringonlaskuun asti.

Beach Blond -tyttö arvostaa hauskuutta eikä suhtaudu tyyliinsä tiukkapipoisesti. Hän rakastaa valtavia laineita, niin meressä kuin hiuksissaan. Keveä vaalennus tuo valtavaan kiharapehkoon kirkkautta ja eloa. Sävyttävä hoitoaine pitää keltaisuuden poissa ja hiusten sävyn raikkaana. Kun hiusten väri on kohdallaan, suihkaus suolasuihketta riittää tekemään kuohkeasta rantatukasta täydellisen.

Toteuta Beach Blond -look: Garnier Nutrisse Truly Blond 111+ Ultra Light Silver Blonde -vaalennusaine, 10,75 e. Garnier Nutrisse Truly Blond Anti Yellow Conditioner -hoitoaine, 7,90 e.  

Oletko todellinen Beach Blond? Tee heti hauska testi.

Katso myös nämä ajankohtaiset tyylit: viileä Platinum Blondrento Natural Blond ja tyylipuhdas Classic Blond.

Kommentoi »