Demi

Tee itse parhaat lahjat

Tee itse parhaat lahjat
Joulukalenteri: Persoonalliset ja taatusti mieluisat lahjat saat, kun teet ne itse. Samalla säästät rahaa.
Julkaistu: 14.12.2014

Printtipaita

Jaatteko saman elämänohjeen tai onko teillä jokin sisäpiirin vitsi? Tee kaverillesi printtipaita teille tärkeästä lauseesta.

Itse koristeltu muki

Tarvitset vain mukin ja posliinitussin askartelukaupasta. Voit esimerkiksi kirjoittaa mukin täyteen sanoja, jotka kuvaavat lahjan saajaa. Taiteellinen muki syntyy käyttämällä sapluunaa. Etsi netistä yksinkertainen kuva, tulosta se ja leikkaa irti ääriviivoja pitkin niin, että paperiin syntyy reikä kuvan kohdalle. Teippaa paperi tiukasti mukin ympärille ja väritä reiän alueelta. Irrota sapluuna ja viimeistele ääriviivat. Anna kuivua 24 tuntia.

Keksipurkki ja myslipatukat

Onko lahjan saaja herkkusuu? Anna lahjaksi keksipurkki, johon olet mitannut valmiiksi tarvittavat aineet. Liitä mukaan keksien resepti ja nimeä se hauskasti ratkaisuksi johonkin kuvitteelliseen vaivaan, kuten ”Äärimmäiseen herkkuhimoon” tai ”Keksimonsterin taltuttamiseen”. Terveellisempi vaihtoehto on myslipatukat. Söpön paketin saat, kun laitat patukat vanhaan peltirasiaan.

Rannekoru

Trendikäs lettirannekoru syntyy pienellä vaivannäöllä. Varma vaihtoehto on käyttää lahjan saajan lempivärejä, mutta villimmän lopputuloksen saat, kun yhdistelet värejä rohkeasti fiiliksen mukaan.

Huulirasva

Itsetehty huulirasva on joulun mieluisin lahja. Samalla kertaa kannattaa tehdä isompi satsi, niin saat lahjat vaikka koko kaveriporukalle. Viimeistele lahja liimaamalla purkkiin ihana etiketti.

Paketoi itsetehdyt lahjat lopuksi saajan tyyliin sopivasti.

Kaipaatko lisää vinkkejä? Lue nämä:

Kommentoi »