Demi

Tee helppo muodonmuutos

Tee helppo muodonmuutos
Jos vanha ilme kyllästyttää, peilikuvan piristämiseen riittää kevyt hienosäätö.
Julkaistu: 6.2.2014

Kun kaipaat uutta ilmettä

1 Ota käyttöön luomiväri. Aloita kokeilu luonnollisilla vaaleanruskean ja beigen sävyillä, sillä ne sopivat kaikille. Päivitä arkimeikki juhlaan vaihtamalla ruskea trendikkääseen mintunvihreään. Sipaise kulmakarvan alapuolelle ja poskipäille kullanhohtoista korostusväriä, ja juhlameikki on valmis.

2 Kirkas huulipuna tai runsaasti väriä sisältävä huulikiilto on helppo piristysruiske kasvoille. Syksyllä kesän pinkit sävyt vaihtuvat syvänpunaiseen huuliväriin. Näyttävät huulet tarvitsevat seurakseen vain sipauksen väriä kulmiin ja kevyen kerroksen ripsiväriä.

3 Korosta paksusankaisia silmälaseja vahvoilla rajauksilla. Vedä tussimaisella silmänrajauskynällä rajaus yläluomelle aloittaen aivan silmän sisänurkasta. Jatka rajausta millin verran ulkonurkan jälkeen yläviistoon, niin loihdit kissansilmä-efektin. Käytä lasien kanssa vedenkestävää meikkiä, jotta meikki ei tuhraannu päivän aikana linsseihin.

Kun kaipaat uutta hiustyyliä

1 Jos et tiedä mitä haluat, leikkaa lehdistä tai tulosta netistä mukaan fiiliskuvia hienoista hiustyyleistä. Tee tämä varsinkin silloin, jos olet menossa ensimmäistä kertaa uudelle kampaajalle. Vaikka sinulla ei olisi tarkkaa käsitystä siitä, mitä haluat tehdä, kampaaja saa kuvista käsityksen maustasi.

2 Jos haluat räväyttää, ole rohkea! Hiuksia voi periaatteessa värjätä ja leikata aivan vapaasti. Tukka on uusiutuva luonnonvara. Kaikkeen ei kampaajakaan silti kykene: mustasta pehkosta ei saa blondia yhdellä värjäyskerralla.

3 Jos et halua radikaalia muutosta, jo kahden asteen vaalennus tai tummennus antaa hiusvärille uutta eloa. Kevyt sävytys tuo hiuksiin myös kiiltoa ja tekee tukasta pehmeän.

4 Jos haluat olla trendikäs, värjää hiukset nyt punaisen tai kylmän vaalean sävyillä. Muodikkain leikkaus on korvat paljastava, lyhyt tukka. Jos et halua luopua hiusten pituudesta, vaihda vahvasti kerrostettu kampaus tasapitkään, olkapäille ulottuvaan leikkaukseen.

5Jos et halua pätkiä muuta tukkaa, leikkaa pirteä otsatukka. Trendikkäin otsiksen pituus hipoo kulmakarvoja. Vaikka etuhiusten leikkaaminen kuulostaa helpolta, anna ammattilaisen hoitaa homma.

Kommentoi »