Demi

Tee dramaattinen Halloween-meikki

Tee dramaattinen Halloween-meikki
Demi neuvoo: Haluatko olla bileissä noita tai vampyyri? Halloweenin juhlameikki vaatii vaalean ihon ja tummat silmät.
Julkaistu: 29.10.2013

1. Tee ylä- ja alaluomelle aivan ripsien tyveen rajaus tummalla rajauskynällä. Valitse kolme haluamasi sävyistä luomiväriä: aivan vaalea, keskitumma ja mahdollisimman tumma. Hohtavat metallinsävyt ovat nyt trendikkäitä, ja esimerkiksi violetti tai vihreä tuo meikkiin eloa. Levitä koko liikkuvalle luomelle kulmaluuhun tai kulmakarvaan asti vaaleaa helmiäisluomiväriä. Levitä liikkuvalle luomelle silmämeikin pääväriä. Rajaa silmät luomivärin tummimmalla sävyllä ja häivytä tumma väri kissamaisesti ylöspäin silmäkulmasta. Lisää katseen tehoa yksittäisillä irtoripsillä.

2. Kalpea ja tasainen iho on dramaattisen meikin perusta. Levitä koko kasvoille meikinpohjustusvoidetta ja anna sen kuivua pari minuuttia. Levitä ihollesi hyvin vaalea meikkivoide tai meikkipuuteri. Käytä lisäksi reilusti lähes valkoista puuteria, jotta iho pysyy mattapintaisena. Jos haluat kimaltavan ihon, kuten Twilightin vampyyreillä (kuvassa pahaa Jane-vampyyriä esittävä Dakota Fanning), tupsuta meikin päälle reilusti kimallepuuteria tai levitä hohtovoidetta poskipäille ja kulmaluulle.

3. Puuteroi huulet kalpeiksi tai levitä niille aivan kirkkaanpunaista tai tumman viininpunaista huulipunaa. Halutessasi voit piirtää huultenrajauskynällä kaulalle kaksi täplää vampyyrin puremajäljiksi.

4. Jos haluat yhtä säväyttävän katseen kuin kuvan Jane Volturilla, hanki verenpunaiset piilolinssit. Värilliset kertakäyttölinssit jättävät pupillin kohdan auki eikä niissä ole vahvuuksia, joten niillä näkee ihan hyvin. Värillisiä piilareita myyvät muun muassa netin pilailukaupat ja piilarikaupat. Googlaa esimerkiksi ”vampyyri piilolinssit”. Harjoittele piilareiden laittamista ennen bileitä.

Kriittiset kohdat:

Muista pohjustaa. Silmämeikki pysyy paremmin ja kestää kauemmin, kun luomet on pohjustettu luomenpohjustusaineella. Pohjustus tekee luomista myös tasaväriset, jolloin luomivärien sävyt pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Tee tumma silmämeikki ennen meikkipohjaa. Näin pohjaa ei tarvitse korjailla tai tehdä uudelleen, vaikka joutuisit puhdistamaan poskille karissutta silmämeikkiä.

Harjoittele. Bilemeikkiä ja piilareiden laittamista kannattaa treenata jo edellispäivänä, että tiedät tositilanteessa, mitä olet tekemässä.

Tarkista meikki. Sulje silmät ja ota meikistä kuva peilin kautta. Näet helposti, ovatko luomet samanlaiset.

Kommentoi »