Demi

Tapasitko kiinnostavan tyypin?

Tapasitko kiinnostavan tyypin?
3 vinkkiä: näin jatkat tutustumista ensitapaamisen jälkeen.
Julkaistu: 2.9.2013

Lähesty rohkeasti uudelleen kiinnostavalta tuntuvaa ihmistä. Tee tutusta kaveri esimerkiksi näin:

1. Kun luokallenne tai harrastusporukkaasi tulee kiinnostava tyyppi, auta häntä tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Kaikki ovat uudella paikkakunnalla aluksi vähän hukassa, joten voit tarjoutua esittelemään hänelle paikkoja. Aloita yleishyödyllisistä paikoista, kuten kirjastosta ja urheiluhallista ja siirry sitten lempipaikkoihisi, kuten suosikkikahvilaasi. Lupaudu paljastamaan parhaat sisäpiirijutut vaikkapa kahvikupin ääressä, jos se tuntuu luontevalta.

2. Jos tapaat vaikkapa isoskoulutuksessa kivan tyypin, johon haluat tutustua paremmin, pyydä rohkeasti hänen numeroaan. Sano vaikka, että lainaat mielelläsi hänelle sen dvd-boksin, josta puhuitte aiemmin, ja asiasta olisi helppo sopia tekstarilla. Sarja tarjoaa oivan keskustelunaiheen myöhemminkin. Jos makunne kohtaavat tv-ohjelmien ja elokuvien suhteen, voit ehdottaa niiden katselemisesta yhteistä viikkoperinnettä.

3. Tutustuitko lomamatkalla toisella paikkakunnalla asuvaan ihmiseen, muttet tiedä hänestä kuin nimen? Katso, löytyykö henkilö Facebookista. Laita hänelle viesti ja kysele, miten syksy ja koulu ovat alkaneet. Älä lisää häntä heti kaveriksi, sillä jotkut haluavat tutustua ensin kunnolla. Facebookissa olevat valokuvat kertovat paljon sinusta: niiden avulla voit esitellä uudelle tuttavuudelle vaikkapa kaveriporukkaasi tai kotipaikkakuntaasi.

Juttu on julkaistu Demissä lokakuussa 2011.

Kommentoi »