Demi

Tänä viikonloppuna sinulla ei ole asukriisiä – arkivaatteissakin voi juhlia!

Tänä viikonloppuna sinulla ei ole asukriisiä – arkivaatteissakin voi juhlia!
Jokaisia kevätjuhlia varten ei todellakaan tarvitse hankkia uutta mekkoa, kenkiä ja koruja. Arkisemmatkin suosikit toimivat loistavasti!
Julkaistu: 31.5.2016

Mikään etiketti ei estä sinua ujuttamasta arkisia suosikkivaatteitasi ja -kenkiäsi myös osaksi juhlapukeutumista. Mukavissa vaatteissa pystyy keskittymään olennaiseen: kakun syömiseen ja rentoon jutusteluun.

1. Nahkatakki

Todella juhlavan mekon kanssa kanssa voi käyttää reteää nahkatakkia. Luottorotsi tuo rouheutta pyntättyyn tyyliin ja lämmittää ihanasti alkukesän viilenevässä yössä.

2. Farkkutakki

Kun edustusosuus on ohi, vedä päälle farkkutakki. Etenkin mahtipontinen rusettipaita näyttää hauskalta rennomman denimin parina.

3. Matalat kengät

Näyttävään maksimekkoon voi huoletta yhdistää matalat kengät, kuten siistit sandaalit. Jos mekon helma viistää maata, ei haittaa, jos kengissä on jo asteltu hiekkarannoilla.

4. Housut ja bleiseri

Omistatko työhaastattelua varten hankitut siistit housut ja bleiserin? Voit käyttää niitä myös juhlapäivänä – etenkin, jos ne ovat samanväriset. Pistä hieman enemmän panoksia koruihin ja kauniisiin korkkareihin.

5. Farkut

Farkuissakin voi mennä juhliin, jos ne ovat esimerkiksi puhtaanvalkeat ja priimakunnossa. Yhdistä housut koristeelliseen paitaan ja korkokenkiin. Kiinnitä muiden juhlijoiden katse näyttäviin korvakoruihisi.

Lue myös

Kommentoi »