Demi

Talven trendikynnet kotikonstein

Talven trendikynnet kotikonstein
Demi vinkkaa: Talven trendikkäimmät kynnet syntyvät kirjolakoilla ja kynsitarroilla. Rohkea testaa neonvärejä ja glitteriä.
Julkaistu: 15.11.2013

Tänä syksynä kynnet voi koristaa kirjaviksi tai kimaltaviksi monella tapaa. Myös musta lakkaus on taas supertrendikäs.

➤ Jos kärsivällisyys ei ole vahvuutesi, kynsitarrat ja tekokynnet ovat helppo ja nopea reitti näyttäviin kynsiin. Tarrat muotoutuvat sopivan kokoisiksi kynsiviilalla ja myös tekokynnet kiinnittyvät kätevästi tarralla.

➤ Trendikkäimmät kynnet ovat nyt mahdollisimman värikkäät. Tarkasti rajatut väriblokkikynnet, sinne tänne räiskityt väriläiskät tai odottamattomat väriyhdistelmät ovat kaikki yhtä muodikkaita. Kokeile lakata muut kynnet mustiksi mutta etusormien kynnet kirkkaalla huomiovärillä.

➤ Syksyn muotinäytöksissä supersuositut 3D-glitterkynnet toimivat monena eri versiona. Levitä arkena kimallelakkaa joko yksinään koko kynnelle tai tee värilakan päälle ohut viiva kynnen tyven valkoiseen osaan. Vaihda viikonloppuna aluslakaksi neonväri ja sudi päälle kaksi paksua kerrosta glitteriä. Lopputuloksen ei tarvitse olla sileä, päinvastoin: kimallekasat tuovat kynsiin lisää näyttävyyttä.

➤ Vakaakätinen ja pitkähermoinen koristelee kyntensä erilaisilla koukeroilla ja kukkasilla. Jos lakan mukana ei tule koristeluun tarvittavia välineitä, kokeile koristeiden tekemistä ohuella siveltimellä tai neulalla. Valitse pohjaväriksi tyylikäs musta tai neutraali hiekan tai beigen sävy. Jos kokeilet kynsiin piirtämistä ensimmäistä kertaa, aloita taiteilu helpoilla pilkuilla tai sydämillä.

Vinkki: Muista levittää värilakan alle läpinäkyvä aluslakka. Se hoitaa kynsiä ja estää niiden värjäytymisen.

Kommentoi »