Demi

Tältä näytti Salattujen elämien nettisarjan kulisseissa

Tältä näytti Salattujen elämien nettisarjan kulisseissa
Demi kuvauksissa: Vietimme päivän Salattuihin elämiin perustuvan Young Girl, Dream Girl -nettisarjan kuvauspaikalla.
Julkaistu: 18.6.2014

Sarjassa näyttelevät muun muassa Hemmo Karja, Emil Hallberg, Rosa Rusanen, Kerttu Rissanen, Petteri Paavola ja Ronny Roslöf.

Nämä asiat opimme kuvauspaikalla

  • Young Girl, Dream Girl on viides Salattuihin elämiin pohjautuva nettisarja. Se kuvattiin toukokuussa omakotitalossa Vantaalla. Sarja kertoo Salkkareiden nuorten lomasta Jannen (Hemmo Karja) perheen huvilalla.
  • Kahdenkymmenen hengen kuvausryhmä on liikkeellä kahdeksalla pakettiautolla. Yksi pakettiauto on varattu pelkästään rekvisiitalle, toinen vaatteille ja meikeille.
  • Kohtauksia kuvattiin jopa 16 päivässä, ja Rosa on niistä lähes kaikissa. – Muistini on ollut koetuksella sarjan kuvauksissa. Muilla näyttelijöillä on paljon vähemmän repliikkejä kuin minulla, Rosa kertoo.

Rosa ja Hemmo pohtivat tulevaa kohtausta.

  • Talen eli Emil Hallbergin suihkukohtaus vaati kolme ottoa, koska sampoopullon etiketti näkyi kuvassa. – Nopea kuvausaikataulu vaatii todella paljon keskittymistä. Minua kuitenkin auttaa se, että saan heittää läppää muiden näyttelijöiden kanssa. Se rentouttaa, Emil hymyilee.
  • Näyttelijät vinoilivat, että Rosan takia kohtauksia on jouduttu kuvaamaan uusiksi. Naljailu on kuitenkin leikkimielistä, ja näyttelijät auttavat toisiaan suoriutumaan kohtauksista kunnialla.

Emiliä naurattaa suihkukohtauksessa.

  • Kuvauksissa näyttelijöille on aina tarjolla pientä purtavaa, kuten jogurttia.
  • Kuvaukset saattoivat alkaa jo ennen kahdeksaa. Kotiin osa näyttelijöistä pääsi lähtemään vasta seitsemän aikaan illalla. – Tänään minulla on neljä kohtausta, mutta päiväni venyy pitkäksi, koska kahden viimeisen kohtauksen välissä on neljän tunnin tauko, kertoo näyttelevä Hemmo.
  • Hemmolla ei ollut lainkaan kokemusta näyttelemisestä ennen Salkkareita. Hän päätyi koekuvauksiin Rosan ehdotuksesta. He ovat vanhoja perhetuttuja.

Petteri Paavola harjoittelee vuorosanoja.

Young Girl, Dream Girl MTV.fi:ssä tiistaisin ja torstaisin 24.6.2014 alkaen.

Kommentoi »