Demi

Tältä haluat näyttää Weekend-festareilla! 6 täydellistä tyylivinkkiä koko squadillenne

Tältä haluat näyttää Weekend-festareilla! 6 täydellistä tyylivinkkiä koko squadillenne
Vaikka festareille mennään kuuntelemaan hyvää musiikkia ja pitämään hauskaa, on keikoilla kivaa myös näyttää tyylikkäältä.
Julkaistu: 3.8.2016

Helsingissä fiilistellään Weekend Festivalilla 5.-6. elokuuta. Musabileiden täyteinen viikonloppu käynnistyy täydellisesti, kun myös päivän asu on mieleinen ja tunnelmaan sopiva. Haluatko loistaa neonväreissä kilpaa strobovalojen kanssa vai tanssitko tennareissa letit hulmuten ja glitterkoristeet pöllyten? Lue muun muassa laulaja Sannia stailaavan Maryam Razavin vinkit festaripukeutumiseen, ja voitte taatusti tägätä Insta-kuvanne #squagoals. 

1. Värikkäät pitsivaatteet

Valitse hempeän valkoisen sijaan jokin yllättävä väri, kuten sähkönsininen. Jos haluatte erottua kavereidenne kanssa joukosta ja löytää toisenne helposti, voitte kukin valita yhden värin, ja pukeutua siihen päästä varpaisiin.

2. Klassinen t-paita

T-paidan kanssa käyvät säästä riippuen farkut tai vaikka silkkinen, ilmava mekko. Lyhyt- tai pitkähihainen paita on myös helppoa ottaa mekon alta pois, jos helle tai tanssiminen pistää hikoiluttamaan. Helppo tapa pukeutua kavereiden kanssa yhteneväisesti on ostaa samanlaiset t-paidat nimenomaan festarikäyttöön.

3. Tiimihuulipuna

Jos olette kiistatta erityylisiä kavereidenne kanssa, voitte kokeilla tiimimeikkiä Kylie Jennerin tapaan. Valitkaa porukalla sama huulipunan sävy ja korostakaa kasvojanne glitterillä. Kimalletta voi kiinnittää esimerkiksi kulmakarvojen ylle, alle, poskipäille tai vaikkapa huuliin, jos glitter on nimenomaan huulimeikkiin sopivaa. Lue täältä helpot vinkit siihen, miten meikkaat täydelliset punahuulet.

4. Matalat kengät

Ajattomat chelsea-bootsit ovat cool ja käytännöllinen valinta, mutta myös lenkkarit ja tennarit toimivat aina. Vinkki: älä valitse uusinta kenkäparia, valkoisia tennareita tai ikisuosikkejasi. Festarialueella saattaa olla valitettavan roskaista ja usein maassa pöllyää hiekkaa, joka muuttuu hetkessä liejuksi sateen sattuessa.

5. Cornrow-letit

Tänä kesänä on ollut trendikästä letittää tukka ranskanlettejä muistuttaviin cornrow-riveihin. Kokeile siis kampausta viimeistään Weekendiin! Jos haluat sädehtiä erityisen paljon, lisää jakauksiin glitteriä. Ihana tapa aloittaa festarihumu on pitää ystävienne kanssa festariaamuna letitysbrunssi, jolloin syötte hyvin pitkää päivää varten, fiilistelette musiikkia ja luotte yhtenäisen tyylin. Lue myös vinkit, miten kampaus kestää koko päivän. Katso täältä myös ohjeet neljään muuhun ihanaan kampaukseen, kuten lettinutturoihin ja wet lookiin.

6. Choker-koru

Jo pitkään korujen kuningattaren paalilla koreillut choker-koru on edelleen trendikäs. Jos haluat olla kuitenkin askeleen edellä, lisää choker-korun kaveriksi suuri statement-kaulakoru. Muita ajankohtaisia asusteideoita voit poimia täältä.

Lue myös: 

Kommentoi »