Demi

”Täällä voin olla oma itseni” – 20 rakkaudentunnustusta Demi.fille

”Täällä voin olla oma itseni” – 20 rakkaudentunnustusta Demi.fille
Kysyimme demittäjiltä, miksi he suosittelisivat keskusteluja muille nuorille. Jos vielä epäröit nimimerkin luomista, lue tämä juttu!
Julkaistu: 8.10.2019

1. ”Demi.fi on meidän nuorten yhteinen paikka. Täällä voin kysyä kysymyksiä ja jutella murheista niiden kanssa, jotka ovat kokeneet samanlaisia juttuja kuin minä.”

2. ”Demi.fissä kehtaa kysyä mitä vaan. Juttelen menkoista ja seksistä mieluummin nimettömästi netissä kuin kasvotusten kavereiden kanssa.”

3. ”Täällä on helppo löytää hauskoja keskusteluita, kommentoida niitä ja luoda omia.”

4. ”Demi.fi on anonyymi, joten täällä voi kysyä huolistaan ilman pelkoa, että joku tunnistaa sinut. Yleensä ihmiset ovat mielellään auttamassa, ja itsekin pystyy auttamaan muita.”

5. ”Olen päässyt Demi.fissä osaksi ihanaa yhteisöä, jossa minut hyväksytään juuri tällaisena kuin olen. Täällä on rento, hauska ja tsemppaava ilmapiiri.”

6. ”Demi.fissä on aika samanikäisiä ihmisiä kuin minä, joten muut osaavat auttaa ja samaistua teiniongelmiin 😅”

7. ”Rakastan Demi.fin gallupeja: niitä on hauska täyttää ja vertailla omia vastauksia muiden vastauksiin.”

8. ”Tästä on tullut oma salainen paikkani, jossa voin kertoa asioita, joita en uskalla ottaa puheeksi edes kavereideni kanssa.”

9. ”Demi.fi on laatuviihdettä. Täällä voin kertoa hauskoja juttuja!”

10. ”Demi.fi on aina tuntunut todella turvalliselta paikalta, jossa ei ole tarvinnut pelätä mitään. Demi.fissä ei ole pervoja tai muita kyylääjiä, jotka heittelisivät keskusteluihin epämukavuuksia.”

11. ”Demi.fissä on oma porukka! On ihmisiä, jotka tunnen ainoastaan nimimerkillä. Siinä on jotain erityistä, kun juttelee jollekulle, jota ei käytännössä tunne, mutta samaan aikaan tuntee niin hyvin.”

12. ”Muiden demittäjien profiilit ovat kiinnostavia.”

13. ”Esimerkiksi Snapchatissa voi jutella vain ’valmiille kavereille’, Demi.fissä on enemmän uusia ihmisiä. Vaikka keskustelu on anonyymiä, kaikilla on nimimerkki, joten yksittäisiä keskustelijoita voi oppia tuntemaan.”

14. ”Demi.fissä on tosi turvallista jutella, koska ei tarvitse pelätä, että joku alkaa levitellä juttujani. Demittäjät ovat luotettavaa porukkaa, enkä ole huomannut, että ketään olisi kiusattu täällä.”

15. ”Täällä voin todella olla oma itseni. Minulla on myös paljon kavereita täällä.”

16. ”Demi.fi:ssä on paljon keskusteluja eri aiheista ja paljon erilaisia persoonallisia ihmisiä. Täällä voi hakea apua omiin ongelmiinsa. Välillä saa negatiivisia kommentteja, mutta yleensä vertaistukea ja kannustusta.”

17. ”Esimerkiksi ammatinvalinnassa Demi.fi auttaa kummallisen paljon! Suosittelenkin Demi.fitä ystävilleni, jotka tarvitsevat apua arkisiin asioihin.”

18. ”Demi.fissä on aina kiinnostavimmat jutut.”

19. ”Demi.fistä löytyy juttuseuraa ihan jokaiselle. On ihanaa, että täällä on niin paljon erilaisia ihmisiä ja monenlaisia keskusteluita.”

20. ”Demi.fi on ihana ja turvallinen nuorten paikka, johon on helppo tulla. Täällä saa olla ihan millainen vain, ei tarvitse esittää mitään.”

2 kommenttia