Demi

Supertähti Alma: "Olen ihan perustyyppi"

Supertähti Alma: "Olen ihan perustyyppi"
Upeaääninen Alma valloittaa maailmaa eikä siedä teeskentelyä.
Julkaistu: 21.2.2017

Ulkomaillakin menestyvä Alma eli Alma-Sofia Miettinen, 21, tekee suorasanaisia, elektronisia pop-biisejä. Hänellä on kansainvälinen levytyssopimus ja liuta Spotify-hittejä. Alma on syntynyt Kuopiossa ja asuu Helsingissä.

Mistä saat voimaa huonoihin hetkiin?

"Omista biiseistäni ja siitä, että pääsen purkamaan fiiliksiäni sanoituksiin. Esiintymisjännitystä helpottaa se, että monet kappaleeni ovat tsemppibiisejä, esimerkiksi Karma. Ne tsemppaavat minuakin."

Reissaat paljon. Mitä ikävöit Suomesta?

"Kaikkea! Alan melkein aina itkeä, kun näen lentokoneen ikkunasta Suomen valot. En ehdi olla Suomessa tarpeeksi. Rakastan pimeyttä, saunaa, kesää, talvea ja suomalaisten aitoutta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa kaikki on wonderful ja vähän feikkiä."

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

8. 11ta 2016 klo 5.22 PST

Alman kaksossisko Anna kiertää mukana maailmalla dj:nä ja kuvaajana.

Miten tyylisi on muuttunut?

"Seurasin kouluaikoina muiden esimerkkiä ja halusin olla aika näkymätön. Kai minut olisi voinut luokitella pissikseksi. Kun sain itsevarmuutta, aloin pukeutua omaan tyyliini. Nykyään laitan päälleni ihan mitä huvittaa."

Mistä muusta kuin laulajana menestymisestä unelmoit?

"Haaveilen lapsista ja aloilleni asettumisesta. Ne ovat vielä jossain kahdenkymmenen vuoden päässä, mutta niihin tähtään. Olen ihan sellainen perustyyppi, että haluan perheen, kodin ja oman rauhan."

Alman Dye My Hair -ep ilmestyi loppuvuodesta 2016.

Lue myös:

Kommentoi »