Demi

Siruaurora: "Sanon mielipiteeni, vaikka se olisi muiden mielestä epäsuosittu"

Siruaurora: "Sanon mielipiteeni, vaikka se olisi muiden mielestä epäsuosittu"
Q&A: Tubettaja Siruaurora eli Siru-Liina Karlin kertoo harrastuksistaan ja siitä, millaisen videon teosta haaveilee nyt.
Julkaistu: 19.9.2016

Minkä asian nolostelua et tajua?

Olen itse sellainen ihminen, etten hirveästi nolostele. Sanon mielipiteeni, vaikka se olisi muiden mielestä epäsuosittu. En ymmärrä, miksi omia kiinnostuksenkohteita pitäisi hävetä. Sitä paitsi minusta on aina kiva jutella myös muiden kiinnostuksenkohteista. Olisi harmi, jos toinen ei uskalla silloin sanoa, mistä oikeasti tykkää.

Millaisen videon haluaisit tehdä isäsi kanssa?

Olen yrittänyt saada äitiä ja iskää molempia videoihini. Haluaisin tehdä extreme father tag -videon, jossa väärästä vastauksesta tulisi kermavaahtoa naamaan. Haluaisin niin paljon päästä toteuttamaan sellaisen!

Harrastat voimistelua. Mikä on suurin saavutuksesi lajissa?

Olen harrastanut voimistelua tosi kauan. Se alkoi siitä, että menin äitin kanssa vauvajumppaan ja sitten satujumppaan. Varmaan 7-vuotiaana menin varsinaisille tunneille. On tosi kivaa, kun aina joka syksy ja kevät tehdään uusi ohjelma, jota pääsee treenaamaan. Tuntuu hyvältä, että oma liikekieli on kehittynyt paljon ja olen tullut paremmaksi.

Mitä kaikkea aiot harrastaa syksyllä?

Haluaisin aloittaa kitaratunnit syksyllä. Osaan nyt vain rämpyttää jotain sointuja ja haluaisin oppia lisää. Lisäksi katson elokuvia, luen kirjoja tosi paljon ja laulan ihan koko ajan. Kun tulee talvi, alan taas neuloa. Tein viime jouluna neljälle kaverille sukat lahjaksi. Oli kivaa antaa heille jotain itsetehtyä.

Olet leffanörtti. Minkä elokuvan olet katsonut useimmiten?

Minulla on tapana katsoa monia elokuvia putkeen niin kauan, että kyllästyn niihin. Rakastan Pearl Harbour -elokuvaa, joka kertoo toisesta maailmansodasta.  Siinä on rakkaustarina ja toimintaa, ja se on tehty nätisti. Haluaisin katsoa sitä koko ajan, mutta minulla ei ole sitä omana. Se on varmaan hyvä asia, koska en halua kyllästyä siihen.

Paras palaute, mitä voit saada seuraajilta?

Tykkään siitä, että silloin kun olen käyttänyt paljon aikaa videon kuvaamiseen ja editointiin, joku huomaa sen ja sanoo esimerkiksi, että ”tosi hyvää työtä tässä videossa”. Olen kiitollinen kaikista kommenteista, mutta ne pistävät eniten silmään.

Mitä seuraajasi eivät tiedä sinusta?

Rakastan hapankorppua, minkä päällä on juustoa, kuten Edamia.

Katso, mitä Siruaurora vastaa seuraajiensa kysymyksiin:

Lue lisää tubettajista Tube-fanilehdestä! Lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet, kiinnostavimmat videot, parhaat tubevinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi lehtihyllystä syyskuun loppuun mennessä.

Haluatko tietää lisää Siruaurorasta? Lue lisää vastauksia lokakuun Demi-lehdestä.

Lue myös

Kommentoi »