Demi

Shailene Demille: "Toivon, että joskus minulla on koti"

Shailene Demille: "Toivon, että joskus minulla on koti"
Demi tapasi Shailene Woodleyn. Kurkkaa maaliskuun Demin kansi ja lue, miten kansitähti kommentoi seurusteluaan. Entä mistä hän väittelee Theo Jamesin kanssa?
Julkaistu: 4.2.2016

Demi tapasi Shailene Woodleyn, 24, Los Angelesissa, kun hän markkinoi elokuvaa Outolintu – Uskollinen. Shailene saapuu haastatteluun rennosti pukeutuneena. Hänellä on yllään tiukka poolopaita ja farkut. Meikkiä hänellä ei ole lainkaan, ja hiukset on kietaistu löysälle poninhännälle.

 Jos sinun pitäisi valita, olisitko sopuisa, vaatimaton, uskalias, rehti, terävä vai outolintu kuten Tris?

Olisi kätevää, jos pystyisi sopeutumaan eri tilanteisiin eri ominaisuuksilla. Mutta järjellä ja sydämellä ajatellen rehti olisi paras vaihtoehto.

Mitkä ovat suurimmat pelkosi?

Ihmiset pelkäävät ihan liikaa asioita, joihin eivät pysty itse vaikuttamaan. Voi kuulostaa hullulta, mutta en oikeastaan pelkää mitään. Elän hetki kerrallaan ja katse tulevaisuudessa. Pelko hidastaa kaikkea ja kutistaa ihmisen pieneksi. Kaikki me olemme vahvoja sisältä, ja pelot on mahdollista voittaa.

Elätkö edelleen ilman vakituista kotia?

Asun tosiaan yhä siellä sun täällä. Toki toivon, että minulla on jonain päivänä oma koti, mutta kun matkustaa paljon, vaihtoehtoa ei oikeastaan ole. Voisi sanoa, että lähteminen on kotini.

Millainen oli viimeisin syvällinen keskustelu tai väittely vastanäyttelijäsi ja ystäväsi Theo Jamesin kanssa?

Politiikasta saamme Theon kanssa aikaan mielenkiintoisia keskusteluja. Monien asioiden on muututtava, jotta tulevilla sukupolvilla olisi asiat hyvin. En kuitenkaan halua puhua asiasta tarkemmin, sillä en halua antaa poliittista lausuntoa.

Mitä aiot tehdä Outolintu – Uskollinen -elokuvan ensi-illan jälkeen?

Kunhan ensi-ilta on ohi, aion vain levätä muutaman päivän ja nauttia olostani. Pian alkavat elokuvan toisen osan kuvaukset, ja ne vievät jonkin verran aikaa. On tulossa myös muutamia muita kiinnostavia töitä, joista en kuitenkaan voi vielä kertoa.

Mikä tuo iloa elämääsi?

Esimerkiksi tämä hetki tuo iloa! Tapaan kiinnostavia ihmisiä eri puolilta maailmaa ja saan tehdä asioita, joista en ole osannut edes uneksia.

Sinun ja Nahko Bearin seurustelusta on huhuttu pitkään. Onko hän yhä kuvioissa?

Yritän pitää seurusteluasiat itselläni. Tiedän, että ne kiinnostavat, mutta olisi mahtavaa, jos fanit kunnioittaisivat yksityisyyttäni

Haastattelija: Semira Ben Amor

Lue myös, miten Divergent-kirjasarja syntyi.

Lue lisää Shailenen ajankohtaisista kuulumisista maaliskuun Demistä. Demi ilmestyy keskiviikkona 24. helmikuuta!

Kommentoi »