Viihde
Demi

By Selma -kanavan Selma: "Pituuttani kysytään aina"

By Selma -kanavan Selma: "Pituuttani kysytään aina"

Selma Takala pitää suosittua By Selma -vlogia. Lue, mitä muuta Selman kanavan tilaajat kysyvät usein.
Kuvat Selma Takalan kotialbumi
Mainos

Nimeni: Selma Takala

Vlogini: By Selma

Syntymävuosi: 1998

Lempinimeni: Ainakin Semppu, mutta useimmiten mua sanotaan ihan vaan oikealla nimellä!

Rakkaimmat ihmiseni: Perhe, isovanhemmat ja ystävät.

Tärkein tavarani: Varmaan mun puhelin tai läppäri.

Hassuin tapa: En tiedä onko tää niistä hassuin mutta ekana tuli mieleen se, että laitan joka ilta mun puhelimeen uuden herätyksen ja nimeän sen jollain tulevaan päivään liittyvillä emojeilla. Mun pitää myös asettaa herätys soimaan kaikille muillekkin päiville, jotta se sitten varmasti toimii.

Asia, jota kanavani tilaajat kysyvät aina: Useimmiten kysytään mistä oon ostanut jonkun tietyn tavaran tai ruoka-aineet, jotka näkyy mun DIY-videoissa tai sitten kuinka pitkä oon.

Googlasin viimeksi: ”Arla skyr suomi” kun huomasin, että mun lemppari rahka on jouduttu poistamaan myynnistä. 

Vääryys, jonka haluan korjata: Sama kuin joka syksy: liian aikaisin tuleva pimeys, valoisaa aikaa on liian vähän. Harmi vaan, että tätä voi olla vähän vaikea korjata! 

Salainen unelmani: Mulla ei taida olla mitään salaista unelmaa.

Video, jota oli hauskin tehdä:

Koska tän kuvaaminen oli nimenomaan hauskaa! Kierreltiin mun kaverin kanssa vähän ympäri kaupunkia ja kuvailtiin yhdessä. Tietty kesällä kuvaaminen on muutenkin hauskempaa kun ulkona on lämmin ilma ja luonnonvaloa riittää.

Video, jota en meinannut julkaista:

Tää oli aika vaikea, sillä mietin aina tosi tarkkaan mitä julkaisen, mutta tää vlogi oli sellanen johon en ollut täysin tyytyväinen siksi, että kuvaaminen vähän unohtui päivän mittaa. Onneksi kuitenkin julkaisin sen, sillä nyt voin itsekkin joskus katsoa ja palata tuohon päivään.

Lempivideoni joltain toiselta vloggaajalta:

Tykkään katsoa ihan laidasta laitaan videoita joten on vaikea valita yhtä lempparia. Ekana tuli kuitenkin mieleen mun vähän aikaa sitten katsoma Bethany Motan syksyinen video. 

Katso myös video ihanista syysherkuista, jotka Selma loihti Demin lukijoille!

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus? Demi on aloittanut Tytöt ja teknologia -hankkeen, josta saat tietoa ja inspiraatiota aiheesta.

Lue myös muut Demitech-jutut.

Julkaistu: 6.11.2015