Demi

Seitsemän elokuvaa, jotka on pakko nähdä vuonna 2017

Seitsemän elokuvaa, jotka on pakko nähdä vuonna 2017
Uusi vuosi tuo tullessaan naissupersankareita, henkiin herääviä klassikkosatuja sekä tietysti seuraavan Star Warsin.
Julkaistu: 16.12.2016

Kaunotar ja hirviö tanssivat valkokankaalle maaliskuussa.

Tom of Finland

Vuoden kohutuin kotimainen elokuva kertoo kuvataiteilija Touko Laaksosesta, joka tuli tunnetuksi homoeroottisista piirroksistaan 1970-luvulla eli aikana, jolloin homous oli laitonta. Dome Karukosken ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Pekka Strang, Lauri Tilkanen ja Jessica Grabowsky ja sitä on kuvattu Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Espanjassa.

Ensi-illassa 24. helmikuuta.

 

Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö 

Kaunottaren ja hirviön tarina ei juuri esittelyä kaipaa. Muutaman trailerin perusteella tiedämme, että maaliskuussa valkokankailla nähdään alkuperäissadulle uskollinen, taianomainen musikaalielokuva Bellestä (Emma Watson) ja Hirviöstä (Dan Stevens). Jotain uuttakin on luvassa: elokuvan säveltäjä on paljastanut, että elokuvassa kuullaan kolme täysin uutta kappaletta.

Ensi-illassa 17. maaliskuuta.

Pirates of Carribbean - Salazars Revenge

Viides piraattileffa, joka tunnetaan myös nimellä Dead Men Tell No Tales, kertoo Jack Sparrown (Johnny Depp) kamppailusta Paholaisen kolmiosta karannutta arkkivihollista Salazaria vastaan. Elokuvasarjan faneille on luvassa seikkailu tuttujen hahmojen parissa, sillä rooleissa nähdään muun muassa Geoffrey Rush, Kevin McNally ja Orlando Bloom, joka ei ollut edellisessä osassa. Huhujen mukaan suloinen Brenton Thwaites näyttelee Will Turnerin poikaa.

Ensi-illassa 24. toukokuuta.

Wonder Woman

Wonder Woman eli Ihmenainen on DC Comicsin 1940-luvulla luoma sarjakuvahahmo ja yksi tunnetuimmista naispuolisista supersankareista. Olikin siis jo aika, että hän saa oman elokuvan! Tarinassa amatsoniprinsessa Dianan (Gal Gadot) kotisaarelle haaksirikkoutuu amerikkalaissotilas (Chris Pine), joka kertoo Dianalle maailmaa runtelevasta ensimmäisestä maailmansodasta. Diana eli Ihmenainen päättää jättää kotinsa ja tehdä sodasta lopun.

Ensi-illassa kesällä 2017.

Spider-Man: Homecoming

Uusimassa Hämähäkkimiehen seikkailussa palataan Peter Parkerin (supersöpö Tom Holland) nuoruusvuosiin ja jatketaan tarinaa, joka alkoi Captain America: Civil War -elokuvassa. Peter on saanut mentorikseen Tony Starkin (Robert Downey Jr), jonka avustuksella hän yrittää sopeutua takaisin lukioarkeen. Pian kuvioihin ilmaantuu pahis, joka pakottaa Hämähäkkimiehen toimintaan.

Ensi-illassa 7. heinäkuuta.

Star Wars: Episode VIII

Tähtien sota -saagan kahdeksannessa osassa nähdään edellisestä elokuvasta tutut tyypit, kuten Rey (Daisy Riley) ja Kylo Reno (Adam Driver). Vaikka elokuvan kuvaukset ovat jo päättyneet, juoni on vielä tarkkaan varjeltu salaisuus. Sen vuoksi käsikirjoitukset kerättiin näyttelijöitä pois jokaisen päivän päätteeksi ja kaikki joutuivat pukeutumaan kaapuihin, jotka peittivät rooliasut. Se sentään tiedetään, että vanhoista Star Warseista tuttu Luke eli Mark Hamill nähdään uusimmassa elokuvassa, joten luvassa on varmasti tiukkaa jeditreeniä.

Ensi-illassa joulukuussa 2017.

Pitch Perfect 3

Leffasarjan odotetussa kolmososassa nähdään tutut näyttelijät eli Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Anna Camp ja Brittany Snow. Uutena tähtenä mukaan liittyy upea Ruby Rose, ja juorut kertovat, että myös Justin Bieber haaveilee roolista musikaalikomediassa. Juoni keskittyy Becan ja muiden kuorolaisten elämään valmistumisen jälkeen. 

Ensi-illassa joulukuussa 2017.

Lue myös

Kommentoi »