Demi

Sara Forsbergin kaksi puolta: ”Tubettajaminä on tyyppi, joka haluaisin olla. Oikeasti olen introvertti.”

Sara Forsbergin kaksi puolta: ”Tubettajaminä on tyyppi, joka haluaisin olla. Oikeasti olen introvertti.”
Demin marraskuun numeron kansihaastateltava on toisaalta rauhallinen Sara Forsberg ja toisaalta räväkkä tubettaja SAARA. Näin sometähti kuvailee itseään.
Julkaistu: 25.10.2016

Sara Forsberg muuttuu kameran edessä eloisaksi SAARAksi.

Hulvaton tubettaja

Sara on tubettanut jo viisi vuotta. Hänen seuraajansa ovat tottuneet hulvattoman hauskoihin videoihin, joista on tullut SAARA-kanavan tavaramerkkejä.

”Kameran edessä olen kreisi, itseironinen ja epäasiallinen SAARA. Haluan että kanavani on hauska. Videoilla vaikutan hyperaktiiviselta, ja sitä olenkin. Se on helppoa, kun kuvaa yksin vessassa.”

Ulospäinsuuntautunut tubettaja on oikeasti Saran alter ego.

”Hän on tyyppi, joka haluaisin olla koko ajan, sellainen huutava ekstrovertti, joka voi pyytää kaveria lounaalle spontaanisti. Nyt se on työminäni, joka tulee videoiden ja työtilanteiden lisäksi esiin vain kaikkein läheisimpien ihmisten kanssa", Sara kertoo Demin haastattelussa.

Hillitty introvertti

Hollywoodissa asuva Sara rakastaa olla yksin. Hän saa voimaa aamuista, jolloin hän lenkkeilee koiransa Valon kanssa kukkuloilla.

”Olen kotihiiri. Tykkään olla yksin mutta en ole yksinäinen”, Sara kuvailee rauhallista puoltaan.

Kotona oleilu on Saralle tarpeellista, koska hänen työnsä on sosiaalista ja eläväistä.

”Yksin oleminen on minulle luonnollinen tila ja tarpeellista luovan työn kannalta. Tiedän monia muitakin tubettajia, jotka ovat kasvotusten paljon rauhallisempia kuin videoillaan.”

Millaisia neuvoja Sara antaa unelmiaan tavoitteleville? Lue koko juttu Sara Forsbergistä marraskuun Demistä, joka on kaupoissa 26.10.

Lue myös

Kommentoi »