Demi

Säpinää leirille

Säpinää leirille
Demi neuvoo: Kesän leiri antaa ihanan mahdollisuuden romanssiin tai sen kehittelyyn. Näillä vinkeillä lähestyt leiri-ihastustasi luontevasti.
Julkaistu: 7.7.2014

1. Hakeudu ihastuksen lähelle. Mene iltanuotiolla hänen viereensä istumaan tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ryhmään, jossa ihastuksesi jo on. Ei ole väliä, onko kyse urheilujoukkueesta, keittiövuorosta tai huussin tyhjentämisestä. Kun pääset juttusille, tie tutustumiseen on avattu.

2. Pelit kuuluvat leirielämään. Mikä parasta, maailma on pullollaan pelejä, joiden kautta ihastuksen kanssa pääsee tekemisiin. Entä jos perustaisitte porukan, joka pelaa korttia, polttopalloa tai mölkkyä aina lounaan jälkeen? Leirillä saa myös olla lapsellinen, joten halaushippa sekä muut pöhköilyt ovat sallittuja!

3. Kokeile neito hädässä -korttia. Ihmiset ovat yleensä mielissään, kun saavat auttaa, joten pyydä ihastusta avaamaan takkisi jumittunut vetskari, ottamaan kuva sinusta ja kaveristasi tai kysy häneltä apua vaikkapa iltapäivälehden urheiluvisaa pähkäillessäsi.

4. Ehdota yöuintihetkeä isolla porukalla nukkumaanmenoajan jälkeen. Kun pulahdatte hämärässä kesäillassa viileään veteen, on jännittävää yrittää olla mahdollisimman hiljaa, jottei salainen retkenne paljastu.

Älä aseta romanssille liian suuria vaatimuksia. Jo pari sekuntia kestävä katsekontakti lasketaan romanssiksi!

Poimi leirille myös nämä vinkit:

Kommentoi »