Demi

Sanni: Puran sydänsuruni WhatsApp-viestiin

Sanni: Puran sydänsuruni WhatsApp-viestiin
Demin kansitähti Sanni hoitaa sydänsurua urheilemalla ja puhumalla ystäville. Oman biisin soiminen radiossa tuo Vain elämää -tähdelle joskus halun juosta karkuun julkiselta paikalta.
Julkaistu: 22.9.2015

Mikä on ensimmäinen popkappale, johon ihastuit?

"Olin ihan pieni, kun kuulin Spice Girlsin Wannaben. Muistan, tajunneeni, että tämä on poppia ja sairaan siistiä. Se biisi on vieläkin ihan törkeän hyvä. Missä tahansa sen laittaakin soimaan, tulee mahtava fiilis."

Miltä tuntuu, kun kuulet oman biisin soivan julkisella paikalla?

"Joskus saattaa tuntua, että pitää vetää huppu päähän ja lähteä karkuun. Kerran kävin yksin lounaalla ravintolassa ja kuulin, kun radiossa soi minun biisini. Mietin, miten ihmeellistä tämä elämä on."

Mihin ihastut ihmisessä?

"Siihen, että ihmisestä hohkaa se, että hän on oma itsensä ja elää omannäköistään elämää. Ihastun tyyppiin, joka osaa kantaa ulkonäkönsä ja jonka kanssa voi vaan jauhaa jostain asiasta vaikka miljoona vuotta."

Mitä teet, kun kohtaat sydänsuruja?

"Lähetän WhatsApp-ääniviestin parhaille ystävilleni. Jos sydänsuru on megapaha, eli on esimerkiksi tullut ero, niin aloitan hiljalleen parantumisduunin. Lähden vain salille, vaikka kuinka itkettäisi ja alan pitää itsestäni huolta. Urheillessa tulee uhma, että täältä minä vielä nousen, ja yleensä niinä aikoina myös syntyy tekstejä. Sekin auttaa selviytymään."
Lue mahtavan hurjapäisen ja päättäväisen Sannin haastattelu lokakuun Demistä, joka ilmestyy keskiviikkona 23.9.2015.
Lue myös:
Kommentoi »