Demi

Säätöä vai seurustelua?

Säätöä vai seurustelua?
Demi neuvoo: Demin poikaguru Elias Lahtinen kertoo, mistä tietää, onko kyseessä pelkkä säätö vai onko poika vakavissaan.
Julkaistu: 29.12.2014

Robert Pattinson sai siipeensä, kun Kristen Stewart oli uskoton parin seurustelun aikana. Nyt Robert seurustelee laulaja-lauluntekijä FKA Twigsin kanssa.

Sopikaa säännöistä

Kukaan ei ole ajatustenlukija. Älä jää vellomaan epätietoisuudessasi. Jos suhteenne vakavuus mietityttää, kysy toiselta rohkeasti, missä mennään.  Yhteisten pelisääntöjen on oltava selvät, sillä muuten seurauksena voi olla riitoja tai särkynyt sydän. Joku ajattelee, että ensimmäiset yhteiset treffit tarkoittavat suhteen alkamista. Toisen mielestä seurustelusuhteesta pitää sopia ja siihen asti saa tapailla myös muita tyyppejä.

Tapaat hänen perheensä

Säätöä ei viedä tapaamaan porukoita. Vanhemmille esitteleminen on lähes varma seurustelun merkki. Moni haluaa esitellä perheelle vain tyypin, jonka kanssa aikoo viihtyä pitkään yhdessä. Tuntemani parin seurustelusta tuli virallista, kun he törmäsivät sattumalta tytön vanhempiin ja tyttö esitteli kaverini poikaystävänään.

Teillä on suunnitelmia

Tulevaisuudensuunnitelmat paljastavat sitoutumishaluisen pojan. Puhuuko hän kanssasi tulevista lomareissuista tai pohtiiko hän ääneen, millaisia olisitte pappana ja mummona? Siinä tapauksessa hän toivoo ja olettaa, että suhteenne jatkuu.

Poika puhuu ”meistä”

Jos poika pitää sinua tyttöystävänään, hän ottaa sinutkin huomioon tehdessään päätöksiä. Kun kaverit kysyvät pojan viikonloppusuunnitelmista, hän katsoo sinua ja kysyy: ”Onko meillä mitään?” Me-sanan viljely julkisesti tarkoittaa, että hän haluaa tehdä suhteenne selväksi myös muille. Jos poika päättää kaikesta yksin eikä halua kuulla sinun mielipidettäsi, hän ei taida ajatella seurustelevansa.

Halailette julkisesti

Jos tapailemasi poika ei halua suukkoa tai halausta muiden nähden tai muuten välttelee sinua muiden seurassa, hän saattaa olla epävarma suhteestanne. Joskus tällainen poika varoo tykkäämästä tai kommentoimasta tapailemansa tytön kuvia netissä. Hän ei halua, että muut kyselevät suhteesta, joka ei välttämättä tule kestämään. Mieti tässä tapauksessa, haluatteko suhteeltanne eri asioita. Jos poika taas esittelee sinut kavereilleen innokkaasti ja huomioi sinua muutenkin kuin kahden kesken, hän pitää selvästi sinua tärkeänä.

Lue lisää Eliaksen vinkkejä:

Kommentoi »