Demi

SAARA kertoo parhaat vinkit Los Angelesiin

SAARA kertoo parhaat vinkit Los Angelesiin
Ensimmäisen sinkkunsa julkaissut Smokahontas eli SAARA paljasti, missä paikoissa hän viihtyy kotikaupungissaan Losissa. Lue juttu ja kuuntele tuore Ur Cool -biisi!
Julkaistu: 21.4.2015

Taitelijanimensä Smokahontasista vaihtanut Sara Maria Forsberg kertoo, että läheiset ovat aina kutsuneet häntä Saaraksi. "On mahtavaa, että nimi on suomalainen mutta tuntuu eksoottiselta muualla maailmassa."

Shoppaile edullisesti

"Ruoka ja vaatteet ovat Los Angelesissa naurettavan halpoja, ja kaupungista löytyy kaikki mahdolliset kaupat. Siksi tulee välillä shoppailtua, vaikkei olisi rahaakaan.

Olen viime aikoina ostanut tosi paljon Tillys-vaatekaupasta. Siellä myydään urbaania katutyyliä ja hippimäisiä vaatteita. Urban Outfitters on kiva, mutta tarjoaa vähän mainstreamimpia vaatteita. Tophopista tykkään myös tosi paljon."

Löydä salainen ranta

"Jos haluaa turistirantakokemuksen, kannattaa mennä Santa Monicaan. Rauhallisempia rantoja löytää, kun lähtee pohjoiseen tai etelään Losista. Malibusta löytyy kivoja pieniä salaisia rantoja, joissa on esimerkiksi luolia. Myös Laguna Beachilla on hienoja paikkoja. Rannat löytää, kun kyselee paikallisilta vinkkejä."

Vaella pois keskustasta

"Olen viettänyt tosi paljon aikaa patikoiden kavereiden kanssa. Minulle se on pakokeino työstä. Kannattaa siis heittää reppu selkään ja lähteä vuoristoon kauas Losin keskustasta. Kun tietää oikeat paikat, voi löytää jopa vesiputouksia.

Los Angelesin keskustan tuntumasta vuoren huipulta löytyy Griffithin observatorio, joka on hyvä paikka aloittaa patikointi. Jos tiede ja avaruus kiinnostavat, kannattaa myös poiketa sisälle observatiorioon."

Lue myös SAARAn vinkit siihen, mitkä mokat kannattaa välttää treffeillä.

Kommentoi »