Demi

"Rukoilkaa ihoni puolesta" − kaikkien aikojen sekopäisin kauneushaastevideo

"Rukoilkaa ihoni puolesta" − kaikkien aikojen sekopäisin kauneushaastevideo
Tubettajakoomikko Jenna Marbles vei kauneusvlogien 100 kerrosta meikkiä -haasteen uudelle tasolle. Lopputulos naurattaa, kaduttaa ja muistuttaa erehdyttävästi Muppet-hahmoa.
Julkaistu: 22.7.2016

Internet on jo nähnyt, mitä tapahtuu, kun laittaa sata kerrosta kynsilakkaa, meikkivoidetta tai värillistä huulikiiltoa. Mutta koomikko Jenna Marblesille se ei riittänyt. 

”Jos minä teen kauneusvideon, siitä tulee kauneusvideoiden Epic Mealtime!” Jenna lupasi.

Hän päätti meikata sata kerrosta kynsilakkaa, meikkivoidetta, värillistä huulikiiltoa, hiuslakkaa, itseruskettavaa ja sata irtoripsitupsua.

”Lausukaa kaikki sydämissänne rukoukset iholleni, huulilleni, kädelleni ja Beauty Blenderilleni, sillä ne kaikki ovat tänään mennyttä.”

Sadan meikkikerroksen levittämiseen meni yhteensä seitsemän ja puoli tuntia, ja Ultimate 100 Coats of Things -videolla nähdään koomisia epätoivon hetkiä. 

Pahin ja hauskin osuus on edessä lopuksi, kun selvitetään, miten helposti pakkelikerros lähtee pois meikinpuhdistusliinoilla. Älä kokeile tätä kotona!

100 meikkikerrosta -buumin aloitti Simply Nailogical -vloggaaja Christine, joka kokeili, mitä tapahtuu, kun laittaa 116 kerrosta kynsilakkaa.

Sitä seurasi esimerkiksi Jeelyn 100 kerrosta meikkivoidetta -video:

Mayra Touch of Glam -vloggaaja selvitti, kuinka paksulta näyttää 100 kerrosta värillistä huulikiiltoa:

Lue myös:

Kommentoi »