Demi

Rokkarin oppimäärä, osa 2

Rokkarin oppimäärä, osa 2
Stone Sour -bändi listaa elokuun Demissä asiat, joihin jokaisen rokkitytön kannattaa tutustua.
Julkaistu: 24.7.2013

Laulaja Corey Taylor ja kitaristi Josh Rand täydentävät lehden listausta näin:

Paikka

- Whisky-yökerho Los Angelesissa ja The Hammersmith Apollo -konserttikeskus Lontoossa ovat ehkä legendaarisimmat keikkapaikat. Festareista Download Englannissa on tosi hyvä. Ennen Coachellassa esiintyivät kaikki suurimmat bändit kuten Rage Against The Machine, mutta nykyään siellä on lähinnä indie-poppareita ja hipstereitä.

Kirjailija

- Luen juuri läpi kaikkia Kissistä kertovia elämäkertoja. Olen päässyt melkein G:n loppuun.  Yritämme lukea kiertueella niin paljon kuin ehdimme, Josh sanoo.

- Luen koko ajan. Suosikkejani ovat Arthur Conan Doylen Sherlock Holmes –kirjat, Harry Potterit ja Jim Butcherin Dresden Files –sarja. Lempikirjani on kuitenkin Stephen Kingin Tukikohta, ja luen sen joka vuosi. Tarina hyvästä ja pahasta ja sen häilyvästä rajasta on hyvin kirjoitettu, Corey jatkaa.

Vaatteet

- Jos jumahtaa tiettyyn tyyliin, ihmiset tietävät sinut vain siitä. Pukeudumme juuri niin kuin haluamme, jotta tyyli ei näytä vanhentuneelta. Kannattaa ottaa inspiraatiota monista tyyleistä ja luoda siten oma tapa pukeutua. Otamme joskus pukeutumisvinkkejä vastaan, mutta yleensä valitsemme vaatteet itse.

Kommentoi »