Demi

Robin: "Toivoin 18-vuotislahjaksi avaimenperää"

Robin: "Toivoin 18-vuotislahjaksi avaimenperää"
Laulaja Robin paljastaa synttärihaastattelussa, miten täysi-ikäistyminen vaikuttaa hänen elämäänsä.
Julkaistu: 24.8.2016

Onnea! Miltä tuntuu täyttää 18?

”Onhan se iso virstanpylväs, että tulee täysi-ikäiseksi ja on vastuussa itsestään. Sinänsä elämässäni ei muutu paljon muu kuin se, että saan ajaa autoa. Synttäripäivänä aion mennä inssiin heti aamulla. Katsotaan, pääsenkö läpi.”

Aiotko muuttaa omillesi?

”Varmaan pari vuotta asun vanhempieni luona. Turku on kiva paikka asua, olla ja yrittää, ja koulukin on vielä kesken.”

Miten aiot juhlia täysi-ikäisyyttä läheistesi kanssa?

”En ole tehnyt suunnitelmia. Muutamalla kaverilla on tosin samoihin aikoihin synttärit, joten ehkä juhlistamme yhdessä myöhemmin. En ole koskaan ollut mikään synttärienjärjestäjäihminen. Olen huono organisoimaan tällaisia. Onneksi musatouhuissa on aina monta ihmistä, joiden kanssa voin organisoida asioita yhdessä.”

Toivotko siis, että sinulle järjestetään yllätyssynttärit?

”Tuollaisissa tilanteissa vihaan olla huomion keskipisteenä, vaikka toisaalta se olisi tietysti siisti homma.”

Millaisia synttäriperinteitä teidän perheessä on?

”Ei mitään ihmeellistä – paitsi ehkä sinä päivänä saa tavallista parempaa erikoiskohtelua. Silloin esimerkiksi ruoka tulee sanomattakin.”

Mitä olet toivonut lahjaksi?

”Olen toivonut auton avaimiin sellaista avaimenperää, joka mahtuu taskuun. Se on kyllä säälittävä lahjatoive. Olen tosi huono päättämään, mitä haluaisin, mutta se johtuu siitä, etten tarvitse mitään lahjoja. Kaikista siisteintä on ollut, että olen saanut faneilta jo paketteja. Tarkoituksella en ole vielä avannut niitä vaan olen säästänyt synttäripäiväksi.”

Oletko nyt sellainen kuin kuvittelit olevasi 18-vuotiaana?

”En todellakaan. On ollut niin siistit neljä ja puoli vuotta sen jälkeen, kun Frontside Ollie tuli ulos, ettei sellaista voinut kuvitella etukäteen.”

Miten olet muuttunut iän myötä?

”Jos vertaa parin vuoden takaiseen, vasta nyt olen alkanut tajuta, mistä tässä hommassa kysymys. Ymmärrän, miten paljon pitää tehdä työtä jokaisen biisin tai projektin eteen. Nyt osaan ottaa asiat paremmin haltuun enkä vain mene vauhdilla kohti seuraavaa. Harkintakykyni on parantunut, mutta elämänasenne on pysynyt samana. Olen edelleen hetkessä eläjä, jolla ei ole mitään hajua, mitä vuoden tai kahden päästä tapahtuu. Haluan säilyttää hulluuden ja hauskuuden.”

Jos saisit päättää, minkä ikäinen olisit koko loppuelämäsi?

”Ehkä 21-vuotias. Silloin muut ottavat jo tosissaan, mutta on vielä nuoruuden notkea.”

Julkaisit kesällä Yhdessä-kirjan. Mikä on ollut paras palaute siitä?

”Minulla oli vasta promopäivä liittyen kirjaan Sello-kauppakeskuksessa. Nimmarijonossa joku sanoi, että biisieni positiivisuuden avulla hän on päässyt yli koulukiusaamisesta ja tajunnut, että vika ei ole hänessä vaan että kiusaaminen on kiusaajan vika. Tällainen palaute motivoi tekemään iloisia biisejä ja tuomaan iloa ihmisten elämään.”

Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta?

”Syksyllä on tulossa pienimuotoinen rundi. Se ei ole mikä tahansa kiertue vaan se koostuu osista. Siitä tulee siisti juttu, mutta en voi vielä paljastaa enempää.”

Katso myös hauska video, jossa Robin näyttää Twice as Nice -tubettajille, miten ollaan Robin.

Kommentoi »