Demi

Robin: ”On minullakin välillä huonoja päiviä”

Robin: ”On minullakin välillä huonoja päiviä”
Demin huhtikuun kansitähti Robin hymyilee lähes aina. Hän kertoo neljä neuvoa, joiden avulla on helppoa olla onnellinen.
Julkaistu: 28.3.2017

1. Tee kivoja juttuja muille

”Avaa mummoille ovi, kohtele toista niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan”, Robin sanoo. Hänelle tulee hyvä mieli, kun voi olla kiva muita kohtaan.

2. Keksi jokaiselle asialle hyvä kulma

Positiivisena pysyminen ei vaadi Robinilta ponnisteluja, vaan se tulee luonnostaan. Robin nauraa paljon ja löytää kaikesta positiivisen näkökulman.

”Niin kuin stand up -koomikko Niko Kivelä on sanonut: jos tippuu talon katolta, niin tuleepahan nopeammin alas kuin hissillä.”

3. Puhu paljon ja kaikesta

Robin arvelee, että myönteinen elämänasenne kumpuaa myös perheestä. Kotona on tapana istua joka ilta yhdessä pöydän ääreen ja jutella isoista ja pienistä jutuista. Kaikesta voi puhua avoimesti.

”Murheet on helpompi unohtaa, kun ne päästää ulos.”

Sama pätee kavereiden kanssa. Robinilla on noin kymmenen hengen ystäväporukka, joka katsoo yhdessä leffoja, ajelee vaikkapa Turusta Naantaliin ja juttelee kaikesta. Jos jollakulla on huono päivä, hän sanoo sen ääneen, jotta kaverit ymmärtävät äksyilyä.

”On minullakin välillä huonoja päiviä. Esimerkiksi silloin ärsyttää, kun pitää istua paikallaan ja lukea kokeisiin.”

4. Älä ota sitä vakavasti

Robinilla on lukihäiriö. Isälläkin on, joten keskivaikea lukihäiriö ei tullut yllätyksenä, kun laulaja kävi vastikään testeissä. Hän meni niihin, jotta saisi ylioppilaskokeissa lisää aikaa.

”Lukihäiriölle ei voi mitään, joten siinä ei ole mitään hävettävää. Se ei ole ikinä estänyt minua tekemästä mitään. Yrityspomo Hjallis Harkimollakin on lukihäiriö.”

Robin tunnustaa, että välillä lukihäiriö laiskistaa häntä: siihen on helppo vedota, jos saa huonon numeron, koska ei ole jaksanut lukea kokeeseen.

Lue Robinin koko haastattelu huhtikuun Demistä, joka ilmestyy 29. maaliskuuta.

Kuuntele Robinin ja Nelli Matulan uusin sinkku: Hula hula

Lue myös:

Kommentoi »